FOTOT/ Karaibet? I keni në Shqipëri (dhe iu shkon shumë lirë)

Bukuritë e Shqipërisë nuk mund të lënë indiferent faqet më të mëdha mediatike në botë, që këshillojnë turistët për pushimet.

Por, ka dhe nga ata që kanë hapur faqe në gjuhë të huaj, për të reklamuar bukuritë e Shqipërisë.

Një prej tyre është faqja italiane “Vado in Albania”, që poston foto dhe histori të ndryshme nga Shqipëria.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-3.jpg","attachment_id":"696646"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi.jpg","attachment_id":"696642"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-1.jpg","attachment_id":"696643"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-2.jpg","attachment_id":"696645"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-4.jpg","attachment_id":"696647"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-5.jpg","attachment_id":"696648"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-6.jpg","attachment_id":"696649"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-7.jpg","attachment_id":"696650"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-8.jpg","attachment_id":"696651"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-9.jpg","attachment_id":"696652"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-10.jpg","attachment_id":"696653"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-11.jpg","attachment_id":"696654"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-12.jpg","attachment_id":"696655"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-13.jpg","attachment_id":"696656"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-14.jpg","attachment_id":"696657"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-15-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-15.jpg","attachment_id":"696658"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-16-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-16.jpg","attachment_id":"696659"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-17-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-17.jpg","attachment_id":"696660"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-18-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/shqiperi-18.jpg","attachment_id":"696661"}]
                 Loading...