FOTOT/ Bukuri mahnitëse nga kopshtet Japoneze

Një vend i tillë është tejet relaksues dhe që të gjithë do të donim që kopshti i shtëpisë sonë apo oborri para pallatit ku banojmë të ishte kështu.

Këto kopshte kaq të bukur gjenden në Kyoto, Japoni.

Ato u ndërtuan fillimisht në vitin 1924, u prishën në vitin 1946 dhe më pas u rindërtuan përsëri në vitin 1961.

Aty gjenden rreth 120,000 bimë që përfaqësojnë 12,000 lloje.

Në të gjitha stinët e vitit këto kopshte kanë një bukuri fantastike.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni.jpg","attachment_id":"697551"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni2.jpg","attachment_id":"697552"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni4.jpg","attachment_id":"697554"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni5.jpg","attachment_id":"697555"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni6.jpg","attachment_id":"697556"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni7.jpg","attachment_id":"697557"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni8.jpg","attachment_id":"697558"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni9.jpg","attachment_id":"697559"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni11.jpg","attachment_id":"697561"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni12.jpg","attachment_id":"697562"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni3.jpg","attachment_id":"697553"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/japoni10.jpg","attachment_id":"697560"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *