FOTOT/ Njihuni me tifozet e veçanta të Juventusit dhe Realit

Finalja e Champions  mes Real Madridit dhe Juventusit po pritet me entuziazëm nga miliona shikues.

Këto dy skuadra do të zbresin në fushë të shtunën në mbrëmje. Në stadium për të parë ndeshjen do të jenë mijëra tifozë ku mes tyre nuk mund se si të mungojnë dhe bashkëshortet e futbollistëve.

Më poshtë do të shikoni disa nga të dashurat dhe bashkëshortet e lojtarëve si nga skuadra e Juventusit dhe nga ajo e Realit.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet1-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet1-1.jpg","attachment_id":"697437"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet-1.jpg","attachment_id":"697436"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet13.jpg","attachment_id":"697438"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet2-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet2-1.jpg","attachment_id":"697439"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet3-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet3-1.jpg","attachment_id":"697440"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet4-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet4-1.jpg","attachment_id":"697441"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet5-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet5-1.jpg","attachment_id":"697442"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet6-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet6-1.jpg","attachment_id":"697443"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet8-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet8-1.jpg","attachment_id":"697445"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet9-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet9-1.jpg","attachment_id":"697446"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet10.jpg","attachment_id":"697447"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet11-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet11-1.jpg","attachment_id":"697448"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet12.jpg","attachment_id":"697449"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet14.jpg","attachment_id":"697450"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet15-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet15.jpg","attachment_id":"697451"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet16-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet16.jpg","attachment_id":"697452"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet17-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet17.jpg","attachment_id":"697453"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet18-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet18.jpg","attachment_id":"697454"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet7-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/futbollistet7-1.jpg","attachment_id":"697444"}]
                 Loading...