FOTOT/ Ekspozita spektakolare e dritave në Japoni

Këto ekspozita spektakolare të dritave, në formë tynelesh gjenden në Japoni  dhe hapen gjatë stinës vjeshtës dhe mbyllen në pranverë.

Këto ekspozita të quajtura “Iluminimi dimëror” organizohen në kopshtin botanik Nabana no Sato, në ishullin Nagashima në Kuëana.

Për çdo vit ky park vizitohet nga mijra turistë, pasi me anë të miliona dritave LED ofrohen skena të mrekullueshme shumngjyrëshe.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli1.jpg","attachment_id":"699556"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli2.jpg","attachment_id":"699557"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli3.jpg","attachment_id":"699558"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli4.jpg","attachment_id":"699559"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli5.jpg","attachment_id":"699560"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli6.jpg","attachment_id":"699561"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli7.jpg","attachment_id":"699562"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli8.jpg","attachment_id":"699563"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli10.jpg","attachment_id":"699565"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli11.jpg","attachment_id":"699566"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli12.jpg","attachment_id":"699567"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli13.jpg","attachment_id":"699568"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli14.jpg","attachment_id":"699569"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli15-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli15.jpg","attachment_id":"699570"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli.jpg","attachment_id":"699555"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tuneli9.jpg","attachment_id":"699564"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *