FOTOT/ Fëmijët e pasur të Zvicrës: Makina, avionë privatë, femra dhe festa të çmendura…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp

Në rrjetet sociale janë hapur faqe të ndryshme, ku postohet foto të fëmijëve të pasur nga secili vend.

Më poshtë është një galeri fotosh e fëmijëve të pasanikëve të Zvicrës.

Duke qenë se Zvicra konsiderohet si një nga vendet më të pasura në bota, jeta e adoleshentëve zvicerianë e reflekton më së mirë këtë gjë.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp
REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike.jpg","attachment_id":"700151"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-1.jpg","attachment_id":"700152"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-2.jpg","attachment_id":"700153"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-3.jpg","attachment_id":"700154"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-4.jpg","attachment_id":"700155"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-5.jpg","attachment_id":"700156"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-6.jpg","attachment_id":"700157"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-7.jpg","attachment_id":"700158"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-8.jpg","attachment_id":"700159"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-9.jpg","attachment_id":"700160"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-10.jpg","attachment_id":"700161"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/pasanike-11.jpg","attachment_id":"700162"}]
        
        Loading...
        

1 komente në “FOTOT/ Fëmijët e pasur të Zvicrës: Makina, avionë privatë, femra dhe festa të çmendura…”

  1. ohhhhhhhhhhh
    c’njomje omel
    ne ato temperatura
    ne flake

    imagine

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *