FOTOT/ Njihuni me ushtaret vajza të Iranit

Irani përpos djemë që shkojnë në ushtri ka dhe një numër të konsiderueshëm vajzat që zgjedhin këtë profesin në jetën e tyre.

Më poshtë në fotografitë që do të sjellim për ju do të shikoni femrat “ninxha” iraniane të cilat tregonë  lëvizjet e tyre vdekjeprurëse. Gjithashtu ju do të shikoni pjesë nga stërvitja e arteve marciale si dhe mësimin e përdorimit të shpatës dhe shigjetave vdekjeprurëse

Këto femra iraniane po stërviten në shkretëtirë që në mënyrë të tillë të bëhën një forcë vdekjeprurëse në rast të ndonjë lufte.

Ato gjatë stëvitjes mësojnë si  të vrasin në heshtje, si të hidhen mbi mure dhe si të fshihen dhe të mbijetojnë në male.

Baza ku ato stëviten ndodhet rreth 25 milje nga Teherani,dhe aty gjenden rreth  4.000 gra.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret1.jpg","attachment_id":"700247"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret2.jpg","attachment_id":"700248"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret3.jpg","attachment_id":"700249"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret15-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret15.jpg","attachment_id":"700260"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret4.jpg","attachment_id":"700250"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret5.jpg","attachment_id":"700251"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret13.jpg","attachment_id":"700258"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret6.jpg","attachment_id":"700252"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret8.jpg","attachment_id":"700253"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret9.jpg","attachment_id":"700254"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret10.jpg","attachment_id":"700255"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret11.jpg","attachment_id":"700256"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret12.jpg","attachment_id":"700257"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret13.jpg","attachment_id":"700258"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret14.jpg","attachment_id":"700259"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret17-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret17.jpg","attachment_id":"700262"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret16-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret16.jpg","attachment_id":"700261"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret18-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret18.jpg","attachment_id":"700263"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret19-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret19.jpg","attachment_id":"700264"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret20-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret20.jpg","attachment_id":"700265"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret21-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/ushtaret21.jpg","attachment_id":"700266"}]
                 Loading...