FOTOT/ Aktorja italiane dhuron skena të nxehta në plazh

Akrorja italiane e filmit  “Nder dhe respekt” Laura Torrisi po kalon momente relaksi me bashkëshortin e saj Luca Betti në plazhin e Formentera.

Cifti i famshëm ka shkëmbyer disa puthje pasionante të shtrirë në rërën e plazhit.

E veshur me bikin të zeza Laura dukej mjaft seksi dhe format e saj trupore dukeshin mjaft perfekte.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/C_2_fotogallery_3012639_21_image-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/C_2_fotogallery_3012639_21_image.jpg","attachment_id":"700974"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/C_2_fotogallery_3012639_22_image-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/C_2_fotogallery_3012639_22_image.jpg","attachment_id":"700975"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/2bfd8aa6-315e-4f69-b6b0-9b497f3073b3-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/2bfd8aa6-315e-4f69-b6b0-9b497f3073b3.png","attachment_id":"700970"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/C_2_fotogallery_3003372_4_image-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/C_2_fotogallery_3003372_4_image.jpg","attachment_id":"700971"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/C_2_fotogallery_3012639_19_image-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/C_2_fotogallery_3012639_19_image.jpg","attachment_id":"700972"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/C_2_fotogallery_3012639_20_image-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/C_2_fotogallery_3012639_20_image.jpg","attachment_id":"700973"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/laura1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/laura1.jpg","attachment_id":"700977"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/laura-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/laura.jpg","attachment_id":"700976"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/laura2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/laura2.jpg","attachment_id":"700978"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/laura3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/laura3.jpg","attachment_id":"700979"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/laura4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/laura4.jpg","attachment_id":"700980"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/laura5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/laura5.jpg","attachment_id":"700981"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/laura6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/laura6.jpg","attachment_id":"700982"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/laura-torrisi-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/laura-torrisi.jpg","attachment_id":"700983"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *