Basha me fermerët: Do t’i flas presidentit Trump për fasulet dhe qepët e Zëmblakut, Buçimasit, Devollit…

Lulzim Basha ka “zbuluar” një takim me presidentin amerikan Donald Trump, ndërsa fliste me fermerët e Korçës.

Ai tha se do t’i flasë kreut të SHBA-ve sapo ta takojë për fasulet dhe qepët e Korçës.

“Kur ta takoj presidentin amerikan do t’i flas edhe për fermerët e Buçimasit, Zëmlakut, Korcës, Devollit. Do t’i them që ata mezi presin që unë do të zbatoj reformën e tij,” tha Basha.

Edhe pse Basha e bën fakt të kryer takimin me Trump, ende nuk dihet me diguri nëse kjo është një dëshirë e kryeopozitarit apo një takim i konfirmuar.

Ai edhe më herët, u nis drejt SHBA-ve për një takim të tillë por nuk mundi të takonte anjë personalitet të rëndësishëm duke u kthyer në Shqipëri pa rezultate pozitve nga kjo vizitë.

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...