FOTOT/ 10 modelet që thyen rregullat e modës dhe çuditën botën

Nëse do të pyesni një ekspert mode se çfarë cilësish duhet të keni për tu bërë modele, të jeni të bindur se do t’ju thotë se duhet të jeni e gjatë, të peshoni jo më shumë se 40 kg, të keni një fytyrë të bukur, dhe kështu me radhë.

Por ky përkufizim tashmë i përket të shkuarës.

Ne kemi grumbulluar imazhet e dhjetë modeleve më të famshme që kanë thyer steriotipet dhe e kanë shtyrë botën e modës në një nivel të ri.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638260-14914860-1-11ImageCollage-0-1490956726-1490956729-650-5-1490956729-650-7bcb1598a9-1496949092-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638260-14914860-1-11ImageCollage-0-1490956726-1490956729-650-5-1490956729-650-7bcb1598a9-1496949092.jpg","attachment_id":"702483"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638310-14915110-2-11ImageCollage-0-1490957156-1490957160-650-5-1490957160-650-dfcd9e7be8-1496949092-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638310-14915110-2-11ImageCollage-0-1490957156-1490957160-650-5-1490957160-650-dfcd9e7be8-1496949092.jpg","attachment_id":"702484"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638360-14922260-3-11ImageCollage-0-1490957705-1490957711-650-5-1490957711-650-e682478bd0-1496949092-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638360-14922260-3-11ImageCollage-0-1490957705-1490957711-650-5-1490957711-650-e682478bd0-1496949092.jpg","attachment_id":"702485"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638410-14925010-4-11ImageCollage-0-1490958317-1490958322-650-5-1490958322-650-9b589775b8-1496949092-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638410-14925010-4-11ImageCollage-0-1490958317-1490958322-650-5-1490958322-650-9b589775b8-1496949092.jpg","attachment_id":"702486"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638460-14928260-5-11ImageCollage-0-1490958626-1490958633-650-5-1490958633-650-967819272b-1496949092-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638460-14928260-5-11ImageCollage-0-1490958626-1490958633-650-5-1490958633-650-967819272b-1496949092.jpg","attachment_id":"702487"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638510-15200610-11-12ImageCollage-0-1491228609-1491228613-650-5-1491228613-650-a6c7a4386d-1496949092-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638510-15200610-11-12ImageCollage-0-1491228609-1491228613-650-5-1491228613-650-a6c7a4386d-1496949092.jpg","attachment_id":"702488"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638560-14932610-7-11ImageCollage-0-1490959349-1490959355-650-5-1490959355-650-b9bb73ca29-1496949092-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638560-14932610-7-11ImageCollage-0-1490959349-1490959355-650-5-1490959355-650-b9bb73ca29-1496949092.jpg","attachment_id":"702489"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638610-14934060-8-11ImageCollage-0-1490959920-1490959922-650-5-1490959922-650-2bb3f28724-1496949092-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638610-14934060-8-11ImageCollage-0-1490959920-1490959922-650-5-1490959922-650-2bb3f28724-1496949092.jpg","attachment_id":"702490"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638710-14936810-10-11ImageCollage-0-1490960748-1490960751-650-5-1490960751-650-3d8fb7451a-1496949092-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638710-14936810-10-11ImageCollage-0-1490960748-1490960751-650-5-1490960751-650-3d8fb7451a-1496949092.jpg","attachment_id":"702491"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638760-collage-1496778893-650-170b86c29a-1496949092-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638760-collage-1496778893-650-170b86c29a-1496949092.jpg","attachment_id":"702492"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *