FOTOT/ 10 modelet që thyen rregullat e modës dhe çuditën botën

Nëse do të pyesni një ekspert mode se çfarë cilësish duhet të keni për tu bërë modele, të jeni të bindur se do t’ju thotë se duhet të jeni e gjatë, të peshoni jo më shumë se 40 kg, të keni një fytyrë të bukur, dhe kështu me radhë.

Por ky përkufizim tashmë i përket të shkuarës.

Ne kemi grumbulluar imazhet e dhjetë modeleve më të famshme që kanë thyer steriotipet dhe e kanë shtyrë botën e modës në një nivel të ri.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638260-14914860-1-11ImageCollage-0-1490956726-1490956729-650-5-1490956729-650-7bcb1598a9-1496949092-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638260-14914860-1-11ImageCollage-0-1490956726-1490956729-650-5-1490956729-650-7bcb1598a9-1496949092.jpg","attachment_id":"702483"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638310-14915110-2-11ImageCollage-0-1490957156-1490957160-650-5-1490957160-650-dfcd9e7be8-1496949092-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638310-14915110-2-11ImageCollage-0-1490957156-1490957160-650-5-1490957160-650-dfcd9e7be8-1496949092.jpg","attachment_id":"702484"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638360-14922260-3-11ImageCollage-0-1490957705-1490957711-650-5-1490957711-650-e682478bd0-1496949092-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638360-14922260-3-11ImageCollage-0-1490957705-1490957711-650-5-1490957711-650-e682478bd0-1496949092.jpg","attachment_id":"702485"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638410-14925010-4-11ImageCollage-0-1490958317-1490958322-650-5-1490958322-650-9b589775b8-1496949092-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638410-14925010-4-11ImageCollage-0-1490958317-1490958322-650-5-1490958322-650-9b589775b8-1496949092.jpg","attachment_id":"702486"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638460-14928260-5-11ImageCollage-0-1490958626-1490958633-650-5-1490958633-650-967819272b-1496949092-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638460-14928260-5-11ImageCollage-0-1490958626-1490958633-650-5-1490958633-650-967819272b-1496949092.jpg","attachment_id":"702487"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638510-15200610-11-12ImageCollage-0-1491228609-1491228613-650-5-1491228613-650-a6c7a4386d-1496949092-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638510-15200610-11-12ImageCollage-0-1491228609-1491228613-650-5-1491228613-650-a6c7a4386d-1496949092.jpg","attachment_id":"702488"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638560-14932610-7-11ImageCollage-0-1490959349-1490959355-650-5-1490959355-650-b9bb73ca29-1496949092-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638560-14932610-7-11ImageCollage-0-1490959349-1490959355-650-5-1490959355-650-b9bb73ca29-1496949092.jpg","attachment_id":"702489"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638610-14934060-8-11ImageCollage-0-1490959920-1490959922-650-5-1490959922-650-2bb3f28724-1496949092-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638610-14934060-8-11ImageCollage-0-1490959920-1490959922-650-5-1490959922-650-2bb3f28724-1496949092.jpg","attachment_id":"702490"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638710-14936810-10-11ImageCollage-0-1490960748-1490960751-650-5-1490960751-650-3d8fb7451a-1496949092-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638710-14936810-10-11ImageCollage-0-1490960748-1490960751-650-5-1490960751-650-3d8fb7451a-1496949092.jpg","attachment_id":"702491"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638760-collage-1496778893-650-170b86c29a-1496949092-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/14638760-collage-1496778893-650-170b86c29a-1496949092.jpg","attachment_id":"702492"}]
                 Loading...