Mos i votoni kandidatët homofobë?! Mesila Doda i përgjigjet LGBTI: Nuk e dua votën tuaj

Ditën e sotme komuniteti LGBTI, ka paraqitur listën me 4 kandidatë për deputetë që nuk duhet votuar në zgjedhje për shkak se janë homofobë, dhe një prej tyre është Mesila Doda.

Por ndaj kësaj thirrje të komunitetit LGBTI, ka reaguar edhe deputetja e PDIU, Mesila Doda e cila është shprehur se nuk e do votën e këtij komuniteti.

Të dashur miq, sot komuniteti LGBTI më shpalli zyrtarisht armike dhe se nuk do kisha asnjë votë, i falenderoj për sinqeritetin dhe u them nuk e dua votën tuaj, por kërkoj votën e kujtdo që mendon se familja tradiconale është e para”, tha Mesila Doda gjatë një takimi që PDIU zhvilloi në pallatin e sportit “Asllan Rusi” në Tiranë.

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...