FOTOT e rralla nga Lufta e Dytë Botërore të realizuara me ngjyra

Këto pamje janë realizuar gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Ato së fundmi janë përpunuar dhe janë sjellë më ngjyra dhe tregojnë forcat e armatosura të ushtrisë Naziste të Adolf Hitlerit duke përparuar në të gjithë Evropën.

Në foto do të shikoni ndër të tjera  dy ushtarë që mbushin me kaburant avionin, ndërsa një tjetër tregon homezhet që po i  bëheshin një ushtari të vrarë.

Gjithashtu në këto “dëshmi të kohës” do të shikoni takne gjermane, ushtarë duke luftuar dhe gjuatur me snajper.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet5.jpg","attachment_id":"709417"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet15-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet15.jpg","attachment_id":"709414"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet.jpg","attachment_id":"709412"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet1.jpg","attachment_id":"709413"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet3.jpg","attachment_id":"709415"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet4.jpg","attachment_id":"709416"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet6.jpg","attachment_id":"709418"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet7.jpg","attachment_id":"709419"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet8.jpg","attachment_id":"709420"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet9.jpg","attachment_id":"709421"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet10.jpg","attachment_id":"709422"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet11.jpg","attachment_id":"709423"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet12.jpg","attachment_id":"709424"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet13.jpg","attachment_id":"709425"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/nazistet14.jpg","attachment_id":"709426"}]

1 komente në “FOTOT e rralla nga Lufta e Dytë Botërore të realizuara me ngjyra”

  1. BERISHA DHE META LARGOHU,BASHA DISTANCOHU says:

    Me pelqeu fotografia 12 ku ka dale Ervin Rommel

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *