FOTOT/ Vizatime të çuditshme

Këto vizatime duket sikur nuk janë reale, por ja që janë të verteta.

Ato janë realizuar në fakt falë një truku dhe specialiteti që zotëron një artist serb 31-vjeçar.

Nikola Culjic realizon vizatime që duken si skulptura 3D. Veprat e tij përfshijnë kafshë, objekte dhe personazhe nga filmat vizatimor ose bota e sportit.

“Vizatimi 3D është në fakt një imazh i zgjatur, me pjesën e sipërme të letrës që pritet me gërshërë pasi ke përfunduar vizatimin. Kur e sheh letrën nga një kënd prej 45 gradësh, duket si reale. E rëndësishme është që të ketë edhe hije mbi vizatim”-shpjegon artisti serb.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim7.jpg","attachment_id":"710607"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim9.jpg","attachment_id":"710609"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim1.jpg","attachment_id":"710601"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim3.jpg","attachment_id":"710603"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim4.jpg","attachment_id":"710604"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim5.jpg","attachment_id":"710605"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim6.jpg","attachment_id":"710606"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim2.jpg","attachment_id":"710602"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim8.jpg","attachment_id":"710608"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim10.jpg","attachment_id":"710610"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim11.jpg","attachment_id":"710611"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim12.jpg","attachment_id":"710612"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/vizatim13.jpg","attachment_id":"710613"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *