FOTOT/ “Tradhëto po ta mbajti, se ja çfarë të pret”

Një grua u hakmor në mënyrën tradicionale ndaj të dashurit të saj pasi e zuri mat me një tjetër.

Ajo iu afrua makinës së të dashurit, një tip BMW dhe e shkatërroi atë.

Për fatin e saj të keq, e gjithë skena është e filmuar dhe e reja do të duhet të përgjigjet para ligjit për aktin e saj.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tradhtia-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tradhtia.jpg","attachment_id":"712740"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tradhtia2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tradhtia2.jpg","attachment_id":"712741"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tradhtia3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tradhtia3.jpg","attachment_id":"712742"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tradhtia4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tradhtia4.jpg","attachment_id":"712743"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tradhtia5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tradhtia5.jpg","attachment_id":"712744"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tradhtia6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tradhtia6.jpg","attachment_id":"712745"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tradhtia6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tradhtia6.jpg","attachment_id":"712745"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tradhtia7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tradhtia7.jpg","attachment_id":"712746"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tradhtia8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/tradhtia8.jpg","attachment_id":"712747"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *