Alarmi që vendos Luan Rama: Grupet kriminale po ushtrojnë presion

LSI denoncon se grupe kriminale me targa falso e suport politik të rilindjes po ushtrojnë presion në Shijak e Lezhë.

Në disa  zona zgjedhore në qarkun e Durrësit ka përshkallëzim dhe rritje të ndërhyrjes së grupeve të organizuara kriminale që ushtrojnë presion mbi votuesit në afërsi apo brenda qendrave të votimit.

Më alarmante është situata në zonën e Shijakut e cila është totalisht jashtë kontrollit të strukturave të policisë së shtetit.

Strukturat e policisë atje janë inekzistente, grupe kriminale që lëvizin me mjete të blinduara me targa falso dhe  me suport politik nga individë të spikatur  të rilindjes po ushtrojnë vazhdojnë të ushtrojnë presion mbi qytetarët,” tha Luan Rama.

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...