FOTOT/ Njihuni me një prej qyteteve më të bukura në botë

Qyteti Colmar, në Alsace të Francës, nga shumëkush cilësohet si një prej qyteteve më të bukura në botë. I themeluar nga Karli i Madh, në vitin 884, sot ky qytet njihet si vatra e verërave të bardha cilësore.

Colmar po ashtu njihet dhe për kanalet e ngushta, nëpër të cilat lundrojnë varkat, shtëpitë e vjetra, si dhe tregun e vjetër, që ndodhet pranë sheshit “Petite Venice”.

Qyteti thuhet se nuk ka ndryshuar shumë që nga koha e Mesjetës, ndërsa ekziston dhe një legjendë që thotë se gjatë Luftës II Botërore, ky qytet ishte “kursyer” nga bombardimi, për shkak të bukurisë së tij.

Në vijim ju sjellim një fotogaleri të këtij qyteti fantastik.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti1.jpg","attachment_id":"716031"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti.jpg","attachment_id":"716030"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti2-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti2.jpg","attachment_id":"716032"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti3.jpg","attachment_id":"716033"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti4.jpg","attachment_id":"716034"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti5.jpg","attachment_id":"716035"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti6.jpg","attachment_id":"716036"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti7.jpg","attachment_id":"716037"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti8-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti8.jpg","attachment_id":"716038"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti9.jpg","attachment_id":"716039"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti10.jpg","attachment_id":"716040"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti11.jpg","attachment_id":"716041"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti13.jpg","attachment_id":"716043"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti14.jpg","attachment_id":"716044"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti15-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti15.jpg","attachment_id":"716045"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti16-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/Colmar-qyteti16.jpg","attachment_id":"716046"}]

1 komente në “FOTOT/ Njihuni me një prej qyteteve më të bukura në botë”

  1. enter"" says:

    Magjike.
    Europa eshte magjike.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *