FOTOT/ Njihuni me “fëmijën” 50-vjeçar

Basori Lal, nga provinca indiane, Madhya Pradesh, është bërë i famshwm, pasi fotot e tij u bënë virale dhe u shpërndanë me mijëra herë nëpër rrjetet sociale.

Në shikim të parë mund t’ju duket si fëmijë, pasi është i gjatë vetëm 73 centimetra, por ai është 50-vjeçar dhe trajtohet si yll në fshatin e tij.

Basori thotë se në fëmijëri bashkëmoshatarët talleshin me të, por sot atë e konsiderojnë si hero.

Vëllai i tij i madh Gopi Lal 55-vjeç, thotë se familja e tij është e bekuar që e ka Basorin, madje, edhe vet Basori thotë se është shumë i lumtur me gjatësinë trupore që e ka.

 

 

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri-1.jpg","attachment_id":"716794"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri1.jpg","attachment_id":"716795"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/222-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/222-1.jpg","attachment_id":"716793"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri2-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri2-1.jpg","attachment_id":"716796"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri3-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri3-1.jpg","attachment_id":"716797"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri4-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri4-1.jpg","attachment_id":"716798"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri5-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri5-1.jpg","attachment_id":"716799"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri6-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri6-1.jpg","attachment_id":"716800"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri7-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri7-1.jpg","attachment_id":"716801"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri8-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri8-1.jpg","attachment_id":"716802"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri9-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri9-1.jpg","attachment_id":"716803"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri10.jpg","attachment_id":"716804"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri11.jpg","attachment_id":"716805"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri12.jpg","attachment_id":"716806"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri13.jpg","attachment_id":"716807"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/06\/burri14.jpg","attachment_id":"716808"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *