FOTOT/ Liqene dhe lumenj nëntokësorë që të mahnisin me bukurinë e tyre

Poshtë nën sipërfaqen e Tokës, aty ku dielli rrallë deperton, është një botë me gurë të çmuar, minerale, ujë , shpella gelqerore,  etj,  pra një “tokë e banuar nga vetë natyra”.

Brenda kësaj bote ekzistojnë liqene, shpella, lumenj, që do i benin rivalitet edhe peizazheve me të bukura që dekorojnë horizontin tonë.

Lliqenet shtrihen të qetë, rrjeti madhështor i shpellave nuk njeh kufij dhe lumenjtë dhe vijat e ujit gdhendin terrenin që është gjithmonë në evoluim.

Eksploroni këto zona të mahnitshme nëntokesore përmes galerisë tonë virtuale ku më të vertetë do të mrekulloheni me bukurinë e tyre.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/6-Liqeni-n\u00eb-shpellat-\u201cMellisani\u201d-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/6-Liqeni-n\u00eb-shpellat-\u201cMellisani\u201d.jpg","attachment_id":"718527"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/5-Shpella-\u201cWookey\u201d-Somerset-Angli-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/5-Shpella-\u201cWookey\u201d-Somerset-Angli.jpg","attachment_id":"718526"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/8-Liqeni-\u201cMacan-Che\u201d-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/8-Liqeni-\u201cMacan-Che\u201d.jpg","attachment_id":"718529"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/1-Kanioni-\u201cCheddar-Gorge\u201d-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/1-Kanioni-\u201cCheddar-Gorge\u201d.jpg","attachment_id":"718522"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/2-Pishina-\u201cHamilton-Pool-Preserve\u201d-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/2-Pishina-\u201cHamilton-Pool-Preserve\u201d.jpg","attachment_id":"718523"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/3-Pishina-\u201cHamilton\u201d-nga-nj\u00eb-tjet\u00ebr-perspektiv\u00eb-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/3-Pishina-\u201cHamilton\u201d-nga-nj\u00eb-tjet\u00ebr-perspektiv\u00eb.jpg","attachment_id":"718524"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4-Stalaktitet-e-shpell\u00ebs-\u201cLuray-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4-Stalaktitet-e-shpell\u00ebs-\u201cLuray.jpg","attachment_id":"718525"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/7-Shpella-\u201cLechuguilla\u201d-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/7-Shpella-\u201cLechuguilla\u201d.jpg","attachment_id":"718528"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/9-Shpella-e-liqenit-\u201cMexico\u201d-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/9-Shpella-e-liqenit-\u201cMexico\u201d.jpg","attachment_id":"718530"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/10-Uj\u00ebvara-\u201cCave-Banff\u201d-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/10-Uj\u00ebvara-\u201cCave-Banff\u201d.jpg","attachment_id":"718531"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *