FOTOT/ Imazhe të pabesueshme nga NASA, ja si ka ndryshuar Toka 100 vitet e fundit

Planeti ynë natyrisht që është më mahnitësi në të gjithë sistemin diellor për shkak se ka jetë.

Ajo që vihet re gjatë dekadave të fundit, është se planeti ka pësuar ndryshime drastike dhe kjo vjen kryesisht për shkak të aktiviteteve njerëzore dhe ndryshimeve natyrore.

NASA përcjell disa fotografi ku vihet re dukshëm ndryshimi i madh gjatë 100 viteve të fundit. Vrojtoini pak me kujdes ndryshimet në galerinë tonë virtuale.

 

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/Aki-516-640x359-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/Aki-516-640x359.jpg","attachment_id":"721675"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/777155-9-1000-a542d8629a-1477651558-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/777155-9-1000-a542d8629a-1477651558.jpg","attachment_id":"721673"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/777105-8-1000-a542d8629a-1477651558-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/777105-8-1000-a542d8629a-1477651558.jpg","attachment_id":"721672"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/777105-8-1000-a542d8629a-1477651558-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/777105-8-1000-a542d8629a-1477651558.jpg","attachment_id":"721672"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/777055-7-1000-a542d8629a-1477651558-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/777055-7-1000-a542d8629a-1477651558.jpg","attachment_id":"721671"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/777005-6-1000-a542d8629a-1477651558-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/777005-6-1000-a542d8629a-1477651558.jpg","attachment_id":"721670"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/776905-4-1000-a542d8629a-1477651558-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/776905-4-1000-a542d8629a-1477651558.jpg","attachment_id":"721669"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/776855-3-1000-a542d8629a-1477651558-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/776855-3-1000-a542d8629a-1477651558.jpg","attachment_id":"721668"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/776805-24-1000-a542d8629a-1477651558-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/776805-24-1000-a542d8629a-1477651558.jpg","attachment_id":"721667"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/776755-23-1000-a542d8629a-1477651558-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/776755-23-1000-a542d8629a-1477651558.jpg","attachment_id":"721666"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/776705-22-1000-a542d8629a-1477651558-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/776705-22-1000-a542d8629a-1477651558.jpg","attachment_id":"721665"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/776655-21-1000-a542d8629a-1477651558-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/776655-21-1000-a542d8629a-1477651558.jpg","attachment_id":"721664"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/776555-2-1000-a542d8629a-1477651558-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/776555-2-1000-a542d8629a-1477651558.jpg","attachment_id":"721663"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/776355-17-1000-a542d8629a-1477651558-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/776355-17-1000-a542d8629a-1477651558.jpg","attachment_id":"721662"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/776305-16-1000-a542d8629a-1477651558-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/776305-16-1000-a542d8629a-1477651558.jpg","attachment_id":"721661"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/776005-10-1000-a542d8629a-1477651558-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/776005-10-1000-a542d8629a-1477651558.jpg","attachment_id":"721660"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/775955-1-1000-a542d8629a-1477651558-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/775955-1-1000-a542d8629a-1477651558.jpg","attachment_id":"721659"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/775905-0-1000-a542d8629a-1477651558-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/775905-0-1000-a542d8629a-1477651558.jpg","attachment_id":"721658"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/777155-9-1000-a542d8629a-1477651558-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/777155-9-1000-a542d8629a-1477651558.jpg","attachment_id":"721673"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/777105-8-1000-a542d8629a-1477651558-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/777105-8-1000-a542d8629a-1477651558.jpg","attachment_id":"721672"}]

1 komente në “FOTOT/ Imazhe të pabesueshme nga NASA, ja si ka ndryshuar Toka 100 vitet e fundit”

  1. Shqiptari i ILIRISE. says:

    Asgje!
    Foto te marra ne stine te ndryshme te vitit,qe sigurisht ka stine me bollek bore dhe ujrash dhe me thatesire .

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *