FOTOT/ Jeta luksoze e fëmijëve të pasur në Arabinë Saudite

Më herët ju kemi treguar se çfarë jetë bënin fëmijët e pasur gjermanë, anglezë, kinezë etj.

Por tani e kanë rradhën fëmijët e pasur të Arabia Saudite.

Këta adoleshentë të pasur të “Instagramit” nuk e kanë aspak problem që të publikojnë në rrjetet sociale jetën e tyre luksoze me avionë privatë, makina dhe pushime të shtrenjta.

Në llogarinë e hapur në “Instagram” për fëmijët e pasur nga Arabia Saudite mund të jetë profili më ekstrem, pasi ata ekspozojnë armët dhe kafshët e rrezikshme.

Në fotot e mëposhtme do të shikoni se si fëmijët e pasur mbajnë tigra në makinat e tyre dhe armë duke filluar nga pistoleta floriri deri tek armët e rënda.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/423020CB00000578-0-image-a-18_1499682173297-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/423020CB00000578-0-image-a-18_1499682173297.jpg","attachment_id":"723355"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/423020CF00000578-4681584-Some_people_like_a_chihuahua_they_can_dress_in_pink_and_pop_in_a-a-28_1499688482533-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/423020CF00000578-4681584-Some_people_like_a_chihuahua_they_can_dress_in_pink_and_pop_in_a-a-28_1499688482533.jpg","attachment_id":"723356"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/423020DA00000578-4681584-The_most_sought_after_pet_for_the_wealthy_is_an_exotic_animal_su-a-31_1499688482625-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/423020DA00000578-4681584-The_most_sought_after_pet_for_the_wealthy_is_an_exotic_animal_su-a-31_1499688482625.jpg","attachment_id":"723357"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4230212B00000578-0-image-a-13_1499681578740-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4230212B00000578-0-image-a-13_1499681578740.jpg","attachment_id":"723364"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/423020E500000578-4681584-Protection_A_man_in_a_balaclava_poses_in_front_of_a_luxury_vehic-a-27_1499688482522-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/423020E500000578-4681584-Protection_A_man_in_a_balaclava_poses_in_front_of_a_luxury_vehic-a-27_1499688482522.jpg","attachment_id":"723358"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/423020F700000578-0-image-a-12_1499681427704-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/423020F700000578-0-image-a-12_1499681427704.jpg","attachment_id":"723359"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/423020FE00000578-4681584-They_may_be_small_and_cute_now_but_what_happens_when_these_cheet-a-29_1499688482541-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/423020FE00000578-4681584-They_may_be_small_and_cute_now_but_what_happens_when_these_cheet-a-29_1499688482541.jpg","attachment_id":"723360"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4230210E00000578-4681584-It_s_illegal_to_own_a_cheetah_as_a_pet_in_this_country_however_i-a-30_1499688482595-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4230210E00000578-4681584-It_s_illegal_to_own_a_cheetah_as_a_pet_in_this_country_however_i-a-30_1499688482595.jpg","attachment_id":"723361"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4230211A00000578-0-image-a-17_1499682141574-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4230211A00000578-0-image-a-17_1499682141574.jpg","attachment_id":"723362"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4230211F00000578-0-image-a-16_1499682097222-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4230211F00000578-0-image-a-16_1499682097222.jpg","attachment_id":"723363"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4230212B00000578-0-image-a-13_1499681578740-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4230212B00000578-0-image-a-13_1499681578740.jpg","attachment_id":"723364"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4230212F00000578-4681584-image-a-26_1499688482490-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4230212F00000578-4681584-image-a-26_1499688482490.jpg","attachment_id":"723365"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4230210300000578-0-image-a-14_1499681946196-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4230210300000578-0-image-a-14_1499681946196.jpg","attachment_id":"723367"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4230212500000578-4681584-Luxury_lifestyle_Friends_take_in_the_scenery_as_they_have_a_brea-a-25_1499688482452-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4230212500000578-4681584-Luxury_lifestyle_Friends_take_in_the_scenery_as_they_have_a_brea-a-25_1499688482452.jpg","attachment_id":"723369"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4230211200000578-0-image-a-15_1499682055902-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4230211200000578-0-image-a-15_1499682055902.jpg","attachment_id":"723368"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4230361500000578-4681584-image-a-26_1499682702780-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/4230361500000578-4681584-image-a-26_1499682702780.jpg","attachment_id":"723370"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *