FOTOT/ Humor dhe ironi në rrjetet sociale, zgjedhjet në PD dhe kampingu në Jalë

Edhe pse mediat janë në “krizë” lajmesh për shkak se pjesa më e madhe e politikanëve kanë nisur pushimet apo një pjesë institucionesh kanë mbyllur dyert, përsëri faqet e humorit kanë gjetur një shteg për të çliruar batutat e tyre.

Rrjetet sociale kanë ironizuar zhvillimet e fundit politike duke vendosur fokusin tek zgjedhjet në PD dhe kampingu i LSI-së në Jalë.

Ja punimet më pikante.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/Cap-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/Cap.jpg","attachment_id":"729975"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/20139698_10155009859383990_4709754185331948093_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/20139698_10155009859383990_4709754185331948093_n.jpg","attachment_id":"729976"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/20140048_1586546828083687_8228530932490109333_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/20140048_1586546828083687_8228530932490109333_n.jpg","attachment_id":"729977"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/Captur-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/Captur.jpg","attachment_id":"729974"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/20106696_1583416838396686_6604962754795015599_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/20106696_1583416838396686_6604962754795015599_n.jpg","attachment_id":"729970"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/20228688_10155093141613371_4836955095386239531_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/20228688_10155093141613371_4836955095386239531_n.jpg","attachment_id":"729973"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/20108329_1583618218376548_6813221227405910940_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/20108329_1583618218376548_6813221227405910940_n.jpg","attachment_id":"729968"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/20046355_10155086860758371_5551608895059166389_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/20046355_10155086860758371_5551608895059166389_n.jpg","attachment_id":"729972"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/20031988_1583157965089240_4039753347493459512_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/20031988_1583157965089240_4039753347493459512_n.jpg","attachment_id":"729971"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/20046557_1584944754910561_7317991264953141231_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/20046557_1584944754910561_7317991264953141231_n.jpg","attachment_id":"729967"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/20140107_1586209681450735_3096026095209514270_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/20140107_1586209681450735_3096026095209514270_n.jpg","attachment_id":"729978"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/20140107_1586209681450735_3096026095209514270_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/20140107_1586209681450735_3096026095209514270_n.jpg","attachment_id":"729978"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/humor-1-3-296x300-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/humor-1-3-296x300.jpg","attachment_id":"729980"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/19437403_1560427277362309_1959527512627707745_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/19437403_1560427277362309_1959527512627707745_n.jpg","attachment_id":"729979"}]

1 komente në “FOTOT/ Humor dhe ironi në rrjetet sociale, zgjedhjet në PD dhe kampingu në Jalë”

  1. kombi says:

    HA HA HA ,KJO E FUNDIT ISHTE E GJITHA !!

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *