FOTOT/ Seks dhe alkool lumë, njihuni me vendin ku nuk ekzistojnë rregullat morale të shoqërisë

Vit pas viti të rinjtë po vërshojnë në resortet turistike ka kalohen “pushime të shthurura” dhe për të përjetuar aventura të “çmendura”.

Simbol i këtyre çmendurive është bërë resorti i Magalufit në Spanjë.

Mijëra britanikë zbarkojnë aty çdo vit për tu shfrenuar në alkool, seks, shtrihen në rrugë pra me pak fjlaë thyejnë që të gjitha rregullat morale të shoqërisë.

Autoritetet kanë premtuar se do të shtrëngojnë masat, por kjo verë duket se nuk do jetë ndryshe.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__BJQXfEpHW-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__BJQXfEpHW.jpeg","attachment_id":"729955"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__Bkeqmf4TBZ-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__Bkeqmf4TBZ.jpeg","attachment_id":"729956"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__H157GNpHZ-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__H157GNpHZ.jpeg","attachment_id":"729957"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__rJdmfVpHW-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__rJdmfVpHW.jpeg","attachment_id":"729959"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__rJLmzEprW-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__rJLmzEprW.jpeg","attachment_id":"729960"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__rkpXMETHW-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__rkpXMETHW.jpeg","attachment_id":"729962"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__rkxomGNpS--150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__rkxomGNpS-.jpeg","attachment_id":"729963"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__ryxS7ME6SZ-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__ryxS7ME6SZ.jpeg","attachment_id":"729964"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__SJBQGE6HZ-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__SJBQGE6HZ.jpeg","attachment_id":"729965"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__Hy07GNaBZ-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__Hy07GNaBZ.jpeg","attachment_id":"729958"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__BJguQMVTrb-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__BJguQMVTrb.jpeg","attachment_id":"729954"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__SJsXMETHW-150x150.jpeg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/651025__SJsXMETHW.jpeg","attachment_id":"729966"}]
                 Loading...