FOTOT/ Aktoret që vazhdojnë të mahnitin me bukurinë e tyre

Duket se vitet 1990 dhe 2000 kanë qenë vetëm dje, por edhe një dekadë tjetër është duke u mbyllur thuajse.

Kur jemi në vitin 2017 dhe kthehemi mbrapa, shohim se si disa aktore kanë mahnitur 20 vjet më parë dhe tani.

Por normalisht se të preferuarat e juaja kanë ndryshuar edhe në dukje.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15125460-32592760-18-0-1500392014-1500392021-650-1-1500392021-650-32e9147584-1500477891-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15125460-32592760-18-0-1500392014-1500392021-650-1-1500392021-650-32e9147584-1500477891.jpg","attachment_id":"731831"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15125510-31689310-3-0-1499850462-1499850465-650-1-1499850465-650-3c233db9c8-1500477891-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15125510-31689310-3-0-1499850462-1499850465-650-1-1499850465-650-3c233db9c8-1500477891.jpg","attachment_id":"731832"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15125560-32592410-16-0-1500391952-1500391955-650-1-1500391955-650-32e9147584-1500477891-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15125560-32592410-16-0-1500391952-1500391955-650-1-1500391955-650-32e9147584-1500477891.jpg","attachment_id":"731833"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15125660-31692360-10-0-1499850678-1499850680-650-1-1499850680-650-ec2a3d9375-1500477891-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15125660-31692360-10-0-1499850678-1499850680-650-1-1499850680-650-ec2a3d9375-1500477891.jpg","attachment_id":"731834"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15125760-31690410-6-0-1499850551-1499850554-650-1-1499850554-650-ffd5b42eea-1500477891-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15125760-31690410-6-0-1499850551-1499850554-650-1-1499850554-650-ffd5b42eea-1500477891.jpg","attachment_id":"731835"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15125810-32592510-17-0-1500391986-1500391989-650-1-1500391989-650-32e9147584-1500477891-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15125810-32592510-17-0-1500391986-1500391989-650-1-1500391989-650-32e9147584-1500477891.jpg","attachment_id":"731836"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15125860-31689460-4-0-1499850492-1499850495-650-1-1499850495-650-1533861110-1500477891-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15125860-31689460-4-0-1499850492-1499850495-650-1-1499850495-650-1533861110-1500477891.jpg","attachment_id":"731837"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15125910-32592910-19-0-1500392050-1500392059-650-1-1500392059-650-32e9147584-1500477891-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15125910-32592910-19-0-1500392050-1500392059-650-1-1500392059-650-32e9147584-1500477891.jpg","attachment_id":"731838"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15125960-31689010-2-0-1499850390-1499850408-650-1-1499850408-650-31da882a29-1500477891-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15125960-31689010-2-0-1499850390-1499850408-650-1-1499850408-650-31da882a29-1500477891.jpg","attachment_id":"731839"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15126010-32383810-2-0-1499850390-0-1500269612-1500269614-650-1-1500269614-650-5bef8d3ec6-1500477891-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15126010-32383810-2-0-1499850390-0-1500269612-1500269614-650-1-1500269614-650-5bef8d3ec6-1500477891.jpg","attachment_id":"731840"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15126060-31687510-1-0-1499850350-1499850356-650-1-1499850356-650-f846e53dc6-1500477891-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15126060-31687510-1-0-1499850350-1499850356-650-1-1499850356-650-f846e53dc6-1500477891.jpg","attachment_id":"731841"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15126160-31690660-7-0-1499850576-1499850578-650-1-1499850578-650-c4120d9ae4-1500477891-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15126160-31690660-7-0-1499850576-1499850578-650-1-1499850578-650-c4120d9ae4-1500477891.jpg","attachment_id":"731842"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15126210-31687060-0-0-1499850306-1499850316-650-1-1499850316-650-8deaf55e7f-1500477891-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/07\/15126210-31687060-0-0-1499850306-1499850316-650-1-1499850316-650-8deaf55e7f-1500477891.jpg","attachment_id":"731843"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *