FOTOT/ “Komeleoni do të kishte zili për këto kombinime”

Kombinimi i veshjeve është një stres më vete sidomos kur duam që të shkojmë diku apo të përshtatemi me ambjentin.

Në fotot e mëposhtme do të shikoni se si kombinimi i veshjeve dhe jo vetëm është bërë njësh me natyrën dhe ambjentin.

Me siguri që dhe juve ju ka qëlluar një kombinim i tillë i veshjes me ambientin.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-105-5975ec518ccdd__700-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-105-5975ec518ccdd__700.jpg","attachment_id":"744391"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-28-596f477e3bcca__700-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-28-596f477e3bcca__700.jpg","attachment_id":"744383"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-100-5988183ccd70f__700-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-100-5988183ccd70f__700.jpg","attachment_id":"744390"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-6-596f138521de3__700-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-6-596f138521de3__700.jpg","attachment_id":"744378"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-13-596f1c764209c__700-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-13-596f1c764209c__700.jpg","attachment_id":"744381"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-11-596f1ac9d9199__700-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-11-596f1ac9d9199__700.jpg","attachment_id":"744380"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-17-596f26fec3b50__700-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-17-596f26fec3b50__700.jpg","attachment_id":"744382"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-29-596f49ec60a11__700-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-29-596f49ec60a11__700.jpg","attachment_id":"744384"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-30-596f4a5ca6dc0__700-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-30-596f4a5ca6dc0__700.jpg","attachment_id":"744385"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-50-596f724e3daff__700-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-50-596f724e3daff__700.jpg","attachment_id":"744386"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-63-59705756b1996__700-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-63-59705756b1996__700.jpg","attachment_id":"744387"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-68-5975b1b253f9e__700-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-68-5975b1b253f9e__700.jpg","attachment_id":"744388"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-95-5975c35f87c68__700-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-95-5975c35f87c68__700.jpg","attachment_id":"744389"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-110-5988224622ad4__700-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/things-matching-their-surroundings-110-5988224622ad4__700.jpg","attachment_id":"744392"}]

1 komente në “FOTOT/ “Komeleoni do të kishte zili për këto kombinime””

  1. Maloku me pleshta says:

    Cili eshte “komeleoni” ore gazetar shpellar? Ju nuk dini as te shkruani dhe jo me te beni punen e gazetarit. Pika qe nuk ju bie ju dhe atyre qe ju kane punesuar.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *