FOTOT/ Disa lodhen për të fituar para e disa të tjerë bëjnë art me to

Në SHBA dhe jo vetëm është një normë morale e shoqërisë që kamarierit duhet që t’i lësh patjetër bakshish.

Dhe në disa foto që do të paraqesim për ju pak më poshtë do të shikoni se si njerëzit i kanë kthyer në art paratë që i kanë lënë kamarierit.

Përmes rrjeteve sociale, kamerierët kanë publikuar ato se çfarë klientët kanë lënë dhe bërë për ta.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725553_1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725553_1.jpg","attachment_id":"746846"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725571_3-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725571_3.jpg","attachment_id":"746848"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725575_4-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725575_4.jpg","attachment_id":"746849"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725579_5-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725579_5.jpg","attachment_id":"746850"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725581_6-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725581_6.jpg","attachment_id":"746851"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725585_7-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725585_7.jpg","attachment_id":"746852"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725592_9-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725592_9.jpg","attachment_id":"746853"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725595_10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725595_10.jpg","attachment_id":"746854"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725609_12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725609_12.jpg","attachment_id":"746855"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725616_14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725616_14.jpg","attachment_id":"746856"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725619_15-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725619_15.jpg","attachment_id":"746857"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725622_16-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725622_16.jpg","attachment_id":"746858"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725625_17-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725625_17.jpg","attachment_id":"746859"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725629_18-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725629_18.jpg","attachment_id":"746861"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725637_19-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1502725637_19.jpg","attachment_id":"746862"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *