FOTOT/ Është 47 vjeçe, por duket si 20

Është padyshim për ta lakmuar për format që ajo ka!

Dhe ajo është 47 vjeçare Nicole Murphy.

Së fundi Nicole është parë në rrugët e Beverly Hills e veshur me veshje sportive, duke vënë në pah linjat e saj trupore.

Format e 47 vjeçares do t’i kishin zili dhe vajzat e reja.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/4363DE0900000578-4806358-image-m-33_1503211391067-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/4363DE0900000578-4806358-image-m-33_1503211391067.jpg","attachment_id":"749928"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/4363E5B500000578-4806358-image-a-80_1503202517778-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/4363E5B500000578-4806358-image-a-80_1503202517778.jpg","attachment_id":"749930"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/4363DF5400000578-4806358-image-a-40_1503211610099-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/4363DF5400000578-4806358-image-a-40_1503211610099.jpg","attachment_id":"749929"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/436615BD00000578-4806358-image-m-39_1503211599022-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/436615BD00000578-4806358-image-m-39_1503211599022.jpg","attachment_id":"749933"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/43378F5400000578-4806358-image-a-84_1503203271019-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/43378F5400000578-4806358-image-a-84_1503203271019.jpg","attachment_id":"749931"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/43378F6400000578-4806358-image-a-83_1503203265460-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/43378F6400000578-4806358-image-a-83_1503203265460.jpg","attachment_id":"749932"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/4338233A00000578-4806358-image-a-82_1503203253297-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/4338233A00000578-4806358-image-a-82_1503203253297.jpg","attachment_id":"749934"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/4338233F00000578-4806358-image-a-81_1503203246819-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/4338233F00000578-4806358-image-a-81_1503203246819.jpg","attachment_id":"749935"}]
                 Loading...