FOTOT/ Kilye dhe Kendal Jenner shfaqen seksi në Mikonos

Dy motrat bukuroshe Kilye dhe Kendall Jenner janë duke kaluar pushimet në ishullin e famshëm grek, Mykonos.

Ato kanë postuar foto të ndryshme nga ishulli, ku duket qartë se po argëtohen tej mase.

Edhe në Mikonos, motrat kanë tërhequr vëmendjen e të pranishëmve, me format e tyre fizike, tepër joshëse.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772511_10-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772511_10.jpg","attachment_id":"753478"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772560_11-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772560_11.jpg","attachment_id":"753479"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772561_12-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772561_12.jpg","attachment_id":"753480"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772562_13-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772562_13.jpg","attachment_id":"753481"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772564_14-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772564_14.jpg","attachment_id":"753482"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772566_15-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772566_15.jpg","attachment_id":"753483"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772569_17-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772569_17.jpg","attachment_id":"753485"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772572_18-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772572_18.jpg","attachment_id":"753486"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772615_01-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772615_01.jpg","attachment_id":"753487"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772617_02-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772617_02.jpg","attachment_id":"753488"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772619_03-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772619_03.jpg","attachment_id":"753489"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772621_04-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/1503772621_04.jpg","attachment_id":"753490"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/15037722390101-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/15037722390101.jpg","attachment_id":"753491"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *