FOTOT/ Skulptura të çuditshme

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp

Shpesh herë artistët shprenojnë fantazinë e tyre kur duan që të krijojnë diçka të veçantë dhe unike.

Dhe të njëjtën gjë kanë bërë ata në realizimin e këtyre skulpturave që ne do të sjellim për ju më poshtë në galerinë vituale.

Janë me të vërtetë të çuditshme.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp
REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/MG_9900-como-objeto-inteligente-1-599564c2ca383__880-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/MG_9900-como-objeto-inteligente-1-599564c2ca383__880.jpg","attachment_id":"755454"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/MG_9888-como-objeto-inteligente-1-5995649557654__880-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/MG_9888-como-objeto-inteligente-1-5995649557654__880.jpg","attachment_id":"755456"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/MG_9879-como-objeto-inteligente-1-5995647b33eb9__880-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/MG_9879-como-objeto-inteligente-1-5995647b33eb9__880.jpg","attachment_id":"755457"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/IMG_7281-5995644b79696__880-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/IMG_7281-5995644b79696__880.jpg","attachment_id":"755458"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/IMG_7249-final_nostand-5995643a611c3__880-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/IMG_7249-final_nostand-5995643a611c3__880.jpg","attachment_id":"755459"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/IMG_5923aa-59956409725d7__880-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/IMG_5923aa-59956409725d7__880.jpg","attachment_id":"755460"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/IMG_5892aa-59956400459fc__880-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/IMG_5892aa-59956400459fc__880.jpg","attachment_id":"755461"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/IMG_5880aa-599563f88dd9d__880-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/IMG_5880aa-599563f88dd9d__880.jpg","attachment_id":"755462"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/IMG_5861aa-599563f35dbcf__880-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/IMG_5861aa-599563f35dbcf__880.jpg","attachment_id":"755463"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/IMG_5856aa-599563edab0b3__880-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/IMG_5856aa-599563edab0b3__880.jpg","attachment_id":"755464"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/DSC_6250-599563e5aa4fb__880-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/DSC_6250-599563e5aa4fb__880.jpg","attachment_id":"755465"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/octo-599563902b5c9__880-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/08\/octo-599563902b5c9__880.jpg","attachment_id":"755466"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *