FOTOT/ Rama: Në Paris për Shqipërinë dhe Europën që duam

Kryeministri Edi Rama ka postuar në adresën e tij të facebook një album fotografik nga momentet më të rëndësishme të vizitës së tij në Paris, ku mori pjesë në forumin “Global Positive Forum”, një event i organizuar në Paris nën kujdesin e presidentit Manuel Macron.

Teksa poston fotot Rama shkruan:

“Albumi i vizitës njëditore në Paris – Pritja e organizuar nga Presidenti Macron në nder të organizatorëve e të folësve kryesorë në forumin “Global Positive Forum” –

Momente nga zhvillimi i forumit të ideuar nga Jacques Attali dhe gjatë fjalimit mbi ekonominë e dijes dhe Europën e barabartë për fëmijët tanë –

Në premierën e filmit “Tranzicion-Art dhe Pushtet në Shqipëri”, shfaqur në Qendrën George Pompidou🇦🇱✌️🇪🇺”

 

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21232077_10155105173566523_2335362529985957628_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21232077_10155105173566523_2335362529985957628_n.jpg","attachment_id":"757388"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21231795_10155105173896523_8499610283454265114_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21231795_10155105173896523_8499610283454265114_n.jpg","attachment_id":"757387"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21231793_10155105173866523_6654772709471427004_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21231793_10155105173866523_6654772709471427004_n.jpg","attachment_id":"757386"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21191846_10155105173626523_248307913936912792_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21191846_10155105173626523_248307913936912792_n.jpg","attachment_id":"757385"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21192776_10155105173651523_1192959108917141267_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21192776_10155105173651523_1192959108917141267_n.jpg","attachment_id":"757384"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21151381_10155105173446523_2749122528959073061_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21151381_10155105173446523_2749122528959073061_n.jpg","attachment_id":"757383"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21192441_10155105173401523_9778444907267593_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21192441_10155105173401523_9778444907267593_n.jpg","attachment_id":"757382"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21272669_10155105173771523_5994698084256572271_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21272669_10155105173771523_5994698084256572271_n.jpg","attachment_id":"757381"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21231313_10155105175141523_5416689905676949645_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21231313_10155105175141523_5416689905676949645_n.jpg","attachment_id":"757380"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21231701_10155105171491523_1943147758839763036_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21231701_10155105171491523_1943147758839763036_n.jpg","attachment_id":"757379"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21317580_10155105171631523_4498628117326751573_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21317580_10155105171631523_4498628117326751573_n.jpg","attachment_id":"757378"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21314778_10155105173986523_6547399891680451238_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21314778_10155105173986523_6547399891680451238_n.jpg","attachment_id":"757377"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21231194_10155105169871523_2269248944629941968_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21231194_10155105169871523_2269248944629941968_n.jpg","attachment_id":"757376"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21192491_10155105169856523_5189578428719764810_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21192491_10155105169856523_5189578428719764810_n.jpg","attachment_id":"757375"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21151712_10155105173066523_7279669302633117184_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21151712_10155105173066523_7279669302633117184_n.jpg","attachment_id":"757374"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21314449_10155105173206523_9165728794813989507_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/21314449_10155105173206523_9165728794813989507_n.jpg","attachment_id":"757373"}]

2 komente në “FOTOT/ Rama: Në Paris për Shqipërinë dhe Europën që duam”

  1. ''ai qe per 500vjt i sherbeu turkut dhe u hoq si turk,sot nuk mund te quhet shqiptar..............! says:

    hahahaha,me 90% suma arabe ne Evropi!!!!!!!!!

  2. foto-garafi says:

    Shikoni foton nr 4 !!!! Nuk ka nevoje per koment …. shikoni Makron -in …. shprehja e fytyres dhe shikimi …….. tregojne shume me shume !!!!!

Lini një Përgjigje te foto-garafi Anuloje përgjigjen

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *