FOTOT/ Modelet më seksi të kinemasë “përflakin” tapetin e kuq në Venecia

Modelja Tina Kunakey, e ditëlindjes 1997, me origjinë afrikane (por me nënë dhe gjyshe nga Sicilia) dhe Stella Maxëell, nordirlandeze, e lindur në 1990, janë fotografuar në tapetin e kuq të Festivalit të Venecias.

Të dyja kanë rënë në sy për mënyrën e tyre origjinale të prezantimit dhe të sfilimit në tapetin e kuq të një prej eventeve më të rëndësishme të kinemasë.

 

 

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/192113656-b7006394-6e42-4e78-866b-e0ee7f4a872f-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/192113656-b7006394-6e42-4e78-866b-e0ee7f4a872f.jpg","attachment_id":"759511"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/191744119-aa812f94-2bb3-41ef-a416-954c7b621c47-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/191744119-aa812f94-2bb3-41ef-a416-954c7b621c47.jpg","attachment_id":"759510"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/191744126-bbb96b78-ffef-4f46-8148-8fe7cf2607fa-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/191744126-bbb96b78-ffef-4f46-8148-8fe7cf2607fa.jpg","attachment_id":"759509"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/191744137-2b228f8e-043f-42b5-83f8-0030ab92d26a-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/191744137-2b228f8e-043f-42b5-83f8-0030ab92d26a.jpg","attachment_id":"759508"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/191744211-58163cde-cbe0-4904-af20-c3b98ac1ba68-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/191744211-58163cde-cbe0-4904-af20-c3b98ac1ba68.jpg","attachment_id":"759506"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/191744762-00b92ee7-49be-4949-bef2-b0026d699a7c-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/191744762-00b92ee7-49be-4949-bef2-b0026d699a7c.jpg","attachment_id":"759505"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/191744809-cf7235ba-ab66-429f-ad72-79905ba5e848-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/191744809-cf7235ba-ab66-429f-ad72-79905ba5e848.jpg","attachment_id":"759504"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/191744432-e6110b97-5d8b-4ac9-81a5-bfa4b9271d8b-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/191744432-e6110b97-5d8b-4ac9-81a5-bfa4b9271d8b.jpg","attachment_id":"759503"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *