FOTOT/ Motrat seksi Bella dhe Gigi Hadid pushtojnë pasarelat

Bella dhe Gigi Hadid janë ndër modelet më të kërkuara për momentin në botë.

Ato së fundmi ka përformuan në pasarelë me veshje të bardhë për Brandon Maxëell.

Ato dukeshin mjaft seksi teksa ecnin plot sharm në pasarelë.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440E6F8A00000578-4867320-White_hot_Bella_and_Gigi_Hadid_walked_the_runway_at_Brandon_Maxw-a-85_1504923321433-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440E6F8A00000578-4867320-White_hot_Bella_and_Gigi_Hadid_walked_the_runway_at_Brandon_Maxw-a-85_1504923321433.jpg","attachment_id":"761144"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440E6D3100000578-4867320-White_hot_Bella_and_Gigi_Hadid_walked_the_runway_at_Brandon_Maxw-a-87_1504923321678-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440E6D3100000578-4867320-White_hot_Bella_and_Gigi_Hadid_walked_the_runway_at_Brandon_Maxw-a-87_1504923321678.jpg","attachment_id":"761143"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440E6F8600000578-4867320-Scandalous_Braless_Bella_20_wore_a_blazer_that_was_low_cut_with_-a-88_1504923321678-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440E6F8600000578-4867320-Scandalous_Braless_Bella_20_wore_a_blazer_that_was_low_cut_with_-a-88_1504923321678.jpg","attachment_id":"761142"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440E50D900000578-4867320-Sister_act_The_Hadid_s_posed_backstage_in_matching_pink_numbers_-a-89_1504923321694-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440E50D900000578-4867320-Sister_act_The_Hadid_s_posed_backstage_in_matching_pink_numbers_-a-89_1504923321694.jpg","attachment_id":"761141"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440E592200000578-0-image-a-57_1504918033583-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440E592200000578-0-image-a-57_1504918033583.jpg","attachment_id":"761140"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440E5B1F00000578-0-image-m-56_1504918020386-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440E5B1F00000578-0-image-m-56_1504918020386.jpg","attachment_id":"761139"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440E596900000578-0-image-m-93_1504919252571-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440E596900000578-0-image-m-93_1504919252571.jpg","attachment_id":"761138"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440E6CF100000578-4867320-What_the_fuzz_Gigi_born_Jelena_Noura_Hadid_rocked_a_fuzzy_sweate-a-86_1504923321678-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440E6CF100000578-4867320-What_the_fuzz_Gigi_born_Jelena_Noura_Hadid_rocked_a_fuzzy_sweate-a-86_1504923321678.jpg","attachment_id":"761137"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440E4F2E00000578-4867320-Blonde_ambition_Gigi_followed_in_her_model_mother_Yolanda_Hadid_-a-90_1504923321695-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440E4F2E00000578-4867320-Blonde_ambition_Gigi_followed_in_her_model_mother_Yolanda_Hadid_-a-90_1504923321695.jpg","attachment_id":"761136"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440F474C00000578-4867320-image-a-101_1504953949213-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440F474C00000578-4867320-image-a-101_1504953949213.jpg","attachment_id":"761135"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440FC8BB00000578-0-image-m-114_1504947284500-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440FC8BB00000578-0-image-m-114_1504947284500.jpg","attachment_id":"761134"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440F124F00000578-0-image-m-117_1504947325772-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440F124F00000578-0-image-m-117_1504947325772.jpg","attachment_id":"761133"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440F9B7300000578-0-image-m-118_1504947345944-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440F9B7300000578-0-image-m-118_1504947345944.jpg","attachment_id":"761132"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440FA8DC00000578-0-image-m-121_1504947388087-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440FA8DC00000578-0-image-m-121_1504947388087.jpg","attachment_id":"761131"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440F987800000578-0-image-m-131_1504947520529-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/440F987800000578-0-image-m-131_1504947520529.jpg","attachment_id":"761130"}]

1 komente në “FOTOT/ Motrat seksi Bella dhe Gigi Hadid pushtojnë pasarelat”

  1. Argita_B says:

    Keto kan shkûper lesh, e nje pjese e madhe e grave qe ndjekin mode psikopatezh, ku femra duhet te haje nje vakt ne dy dite, te rrije me turinj suk mos qeshir kurre, dhe te eci sikur te jete robot qe te korespondoje me pseudo moden e aryre qe sot u shesin moden rinise!!!
    Ky esht nje biznes i felliqur qe ka per qellim te manipilioje rinine duke e bere te besojne se çdo tre muaj del mode e re dhe duhet ndjekur!!

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *