FOTOT emocionuese, baballarët me fëmijët e tyre

Të qenit baba nuk është punë e lehtë e në veçanti për ata të rinj dhe pa përvojë, por njëherit është ndjenja më e mirë.

Pavarësisht faktit që mbesin pa gjumë gjatë natës, dhe u duhet të ndërrojnë pelenat dhe të lexojnë librat e njëjtë për fëmijët e tyre, ata janë shumë të lumtur që pranë vetes kanë ata për të cilët kanë ëndërruar gjithmonë.

Fotogaleria e publikuar më poshtë, shfaq momentet më të mira të baballarëve të cilët nuk kanë hezituar t’i ndajnë me publikun imazhet me fëmijët e tyre.

Këta baballarë që kanë pozuar përkrah fëmijëve të tyre kanë marrë komente pozitive, për faktin se janë treguar të kujdesshëm dhe përkushtuar ndaj familjes dhe më të dashurve të tyre.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/1-3761505844446-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/1-3761505844446.jpg","attachment_id":"767651"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/1101505844399-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/1101505844399.jpg","attachment_id":"767650"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/20-91505844402-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/20-91505844402.jpg","attachment_id":"767649"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/19-111505844404-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/19-111505844404.jpg","attachment_id":"767648"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/17-131505844406-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/17-131505844406.jpg","attachment_id":"767647"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/18-101505844409-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/18-101505844409.jpg","attachment_id":"767646"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/16-171505844411-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/16-171505844411.jpg","attachment_id":"767645"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/15-201505844413-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/15-201505844413.jpg","attachment_id":"767644"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/14-211505844416-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/14-211505844416.jpg","attachment_id":"767643"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/13-221505844418-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/13-221505844418.jpg","attachment_id":"767642"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/11-371505844421-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/11-371505844421.jpg","attachment_id":"767641"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/12-271505844423-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/12-271505844423.jpg","attachment_id":"767640"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/9-421505844425-1-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/9-421505844425-1.jpg","attachment_id":"767637"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/8-421505844429-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/8-421505844429.jpg","attachment_id":"767636"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/7-491505844431-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/7-491505844431.jpg","attachment_id":"767635"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/6-561505844436-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/6-561505844436.jpg","attachment_id":"767633"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/2-1351505844443-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/2-1351505844443.jpg","attachment_id":"767631"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *