FOTOT/ Motrat Hadid shkëlqejnë në Milano

Ato kanë miliona ndjekës në rrjetet sociale, janë pjesë e shumë reklamave të firmave më të njohura në botë dhe pjesë e shfaqjeve më të mëdha të modës në botë.

Dhe bëhet fjalë për modelet e njohura, motrat Bella dhe Gigi Hadid, të cilat nuk kishin si të mungonin  në Javën e Modës në Milano.

Motrat u shfaqën mahnitëse në pistën e modës, për koleksionin Pranverë/verë 2018 të Alberta Ferretti.

Të veshura fillimisht në të zeza, Bella dhe Gigi mahnitën me linjat e tyre perfekte trupore.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/Capture-28-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/Capture-28.png","attachment_id":"768077"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484B7A000000578-0-image-m-36_1505924858061-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484B7A000000578-0-image-m-36_1505924858061.jpg","attachment_id":"768076"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484B6B600000578-0-image-a-37_1505924870456-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484B6B600000578-0-image-a-37_1505924870456.jpg","attachment_id":"768075"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484E20F00000578-4903682-image-m-115_1505927392572-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484E20F00000578-4903682-image-m-115_1505927392572.jpg","attachment_id":"768074"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484B74B00000578-4903682-Making_a_splash_Bella_20_oozed_sex_appeal_as_she_slipped_into_a_-a-116_1505927401479-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484B74B00000578-4903682-Making_a_splash_Bella_20_oozed_sex_appeal_as_she_slipped_into_a_-a-116_1505927401479.jpg","attachment_id":"768073"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484BD3100000578-4903682-Making_a_splash_Bella_20_oozed_sex_appeal_as_she_slipped_into_a_-a-117_1505927401480-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484BD3100000578-4903682-Making_a_splash_Bella_20_oozed_sex_appeal_as_she_slipped_into_a_-a-117_1505927401480.jpg","attachment_id":"768072"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484F03800000578-4903682-image-m-124_1505927439703-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484F03800000578-4903682-image-m-124_1505927439703.jpg","attachment_id":"768071"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484F01D00000578-4903682-image-a-125_1505927444425-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484F01D00000578-4903682-image-a-125_1505927444425.jpg","attachment_id":"768070"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484B89000000578-4903682-image-m-69_1505925862085-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484B89000000578-4903682-image-m-69_1505925862085.jpg","attachment_id":"768068"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484B71E00000578-4903682-image-a-68_1505925835548-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484B71E00000578-4903682-image-a-68_1505925835548.jpg","attachment_id":"768067"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484C4BE00000578-4903682-Tell_me_about_it_stud_She_put_a_fresh_spin_on_summery_footwear_w-a-172_1505928439157-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484C4BE00000578-4903682-Tell_me_about_it_stud_She_put_a_fresh_spin_on_summery_footwear_w-a-172_1505928439157.jpg","attachment_id":"768066"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484E6CF00000578-4903682-Tell_me_about_it_stud_She_put_a_fresh_spin_on_summery_footwear_w-a-10_1505930283410-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484E6CF00000578-4903682-Tell_me_about_it_stud_She_put_a_fresh_spin_on_summery_footwear_w-a-10_1505930283410.jpg","attachment_id":"768065"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484C3F800000578-4903682-image-m-83_1505926264297-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484C3F800000578-4903682-image-m-83_1505926264297.jpg","attachment_id":"768064"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484B76200000578-4903682-image-a-84_1505926272727-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484B76200000578-4903682-image-a-84_1505926272727.jpg","attachment_id":"768063"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484B60C00000578-4903682-image-a-85_1505926272728-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484B60C00000578-4903682-image-a-85_1505926272728.jpg","attachment_id":"768062"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484B8B800000578-4903682-Shine_on_Gigi_later_changed_into_some_metallic_pale_green_palazz-m-104_1505926811940-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484B8B800000578-4903682-Shine_on_Gigi_later_changed_into_some_metallic_pale_green_palazz-m-104_1505926811940.jpg","attachment_id":"768061"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484B8C900000578-4903682-Shine_on_Gigi_later_changed_into_some_metallic_pale_green_palazz-a-105_1505926888006-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484B8C900000578-4903682-Shine_on_Gigi_later_changed_into_some_metallic_pale_green_palazz-a-105_1505926888006.jpg","attachment_id":"768060"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484B93400000578-4903682-image-a-106_1505926888244-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4484B93400000578-4903682-image-a-106_1505926888244.jpg","attachment_id":"768059"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4485034D00000578-4903682-image-m-247_1505929580522-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4485034D00000578-4903682-image-m-247_1505929580522.jpg","attachment_id":"768058"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *