FOTOT/ Një lule mes lulesh

Gigi Hadid është një nga modelet më të bukura dhe ndër më të kërkuarat në botë.

Ajo së fundi ësht  po merr pjesë në javën e modës në Milano.

Por në shumë sfilada të realizuara këtëo ditë në Milano, Gigi në këtë të fundit vjen më një veshje të veçantë.

Ajo shfaqet e veshur si një buqetë me lule dhe duket shumë e bukur.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/44907C7900000578-4907876-image-a-134_1506023167155-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/44907C7900000578-4907876-image-a-134_1506023167155.jpg","attachment_id":"768847"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/44907A4200000578-4907876-Flower_power_Gigi_Hadid_unveiled_her_biggest_sartorial_metamorph-m-187_1506024810009-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/44907A4200000578-4907876-Flower_power_Gigi_Hadid_unveiled_her_biggest_sartorial_metamorph-m-187_1506024810009.jpg","attachment_id":"768848"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/44907A5100000578-4907876-image-a-137_1506023333223-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/44907A5100000578-4907876-image-a-137_1506023333223.jpg","attachment_id":"768846"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490B72600000578-4907876-image-a-190_1506025041251-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490B72600000578-4907876-image-a-190_1506025041251.jpg","attachment_id":"768845"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490B0FA00000578-4907876-image-m-195_1506025061665-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490B0FA00000578-4907876-image-m-195_1506025061665.jpg","attachment_id":"768844"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490B47500000578-4907876-image-a-196_1506025070881-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490B47500000578-4907876-image-a-196_1506025070881.jpg","attachment_id":"768843"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490C21D00000578-4907876-image-m-55_1506026817755-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490C21D00000578-4907876-image-m-55_1506026817755.jpg","attachment_id":"768842"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490C4AC00000578-4907876-image-a-61_1506026950438-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490C4AC00000578-4907876-image-a-61_1506026950438.jpg","attachment_id":"768841"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490C40500000578-4907876-Working_her_angles_The_girlfriend_of_Zayn_Malik_flashed_a_hint_o-m-116_1506027879864-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490C40500000578-4907876-Working_her_angles_The_girlfriend_of_Zayn_Malik_flashed_a_hint_o-m-116_1506027879864.jpg","attachment_id":"768840"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *