FOTOT/ Një lule mes lulesh

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp

Gigi Hadid është një nga modelet më të bukura dhe ndër më të kërkuarat në botë.

Ajo së fundi ësht  po merr pjesë në javën e modës në Milano.

Por në shumë sfilada të realizuara këtëo ditë në Milano, Gigi në këtë të fundit vjen më një veshje të veçantë.

Ajo shfaqet e veshur si një buqetë me lule dhe duket shumë e bukur.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp
REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/44907C7900000578-4907876-image-a-134_1506023167155-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/44907C7900000578-4907876-image-a-134_1506023167155.jpg","attachment_id":"768847"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/44907A4200000578-4907876-Flower_power_Gigi_Hadid_unveiled_her_biggest_sartorial_metamorph-m-187_1506024810009-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/44907A4200000578-4907876-Flower_power_Gigi_Hadid_unveiled_her_biggest_sartorial_metamorph-m-187_1506024810009.jpg","attachment_id":"768848"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/44907A5100000578-4907876-image-a-137_1506023333223-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/44907A5100000578-4907876-image-a-137_1506023333223.jpg","attachment_id":"768846"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490B72600000578-4907876-image-a-190_1506025041251-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490B72600000578-4907876-image-a-190_1506025041251.jpg","attachment_id":"768845"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490B0FA00000578-4907876-image-m-195_1506025061665-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490B0FA00000578-4907876-image-m-195_1506025061665.jpg","attachment_id":"768844"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490B47500000578-4907876-image-a-196_1506025070881-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490B47500000578-4907876-image-a-196_1506025070881.jpg","attachment_id":"768843"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490C21D00000578-4907876-image-m-55_1506026817755-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490C21D00000578-4907876-image-m-55_1506026817755.jpg","attachment_id":"768842"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490C4AC00000578-4907876-image-a-61_1506026950438-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490C4AC00000578-4907876-image-a-61_1506026950438.jpg","attachment_id":"768841"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490C40500000578-4907876-Working_her_angles_The_girlfriend_of_Zayn_Malik_flashed_a_hint_o-m-116_1506027879864-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/4490C40500000578-4907876-Working_her_angles_The_girlfriend_of_Zayn_Malik_flashed_a_hint_o-m-116_1506027879864.jpg","attachment_id":"768840"}]
        
        Loading...
        

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *