FOTOT/ Shembuj se moda ripërsëritet

Gjithçka e ka një cikël jete dhe e përsërit veten dhe moda nuk është një përjashtim.

Ajo që ne tani e quajmë “risitë” dhe “tendencat e modës” u shpikën të gjithë kohë më parë dhe tashmë janë provuar nga ata që e ndjekin modën.

Në galeri tonë virtuale mund të kuptoni se nga vijnë trendet e modës popullore, ku mund të kuptoni se shumica e tyre ka kohë që janë shpikur.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q141506058284-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q141506058284.jpg","attachment_id":"768745"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q121506058281-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q121506058281.jpg","attachment_id":"768747"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q131506058286-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q131506058286.jpg","attachment_id":"768746"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q101506058277-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q101506058277.jpg","attachment_id":"768748"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q71506058271-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q71506058271.jpg","attachment_id":"768749"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q61506058269-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q61506058269.jpg","attachment_id":"768750"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q51506058266-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q51506058266.jpg","attachment_id":"768751"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q31506058261-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q31506058261.jpg","attachment_id":"768752"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q21506058259-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q21506058259.jpg","attachment_id":"768753"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q21506058259-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q21506058259.jpg","attachment_id":"768753"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q11506058256-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/q11506058256.jpg","attachment_id":"768754"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *