FOTOT/ Udhëtim drejt Malëshovës, ballkoni i luginës së Zagories

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp

Një udhëtim nga Këlcyra drejt Malëshovës, një zonë dikur shumë e banuar sot thuajse e braktisur. Shtëpi të vjetra të mrekullueshme që po i rezistojnë kohës, dhe shpresat se rruga mund të ringjall turizmin malor.

Malëshova është ballkoni i Luginës së Zagories. Përballë saj janë humnerat e mrekullueshme të Çajupit pyjet e paprekur nga Peshtani në Zhej dhe kanionet e lumit të Zagories.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp
REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/AB054D14-1EF8-431D-87BA-D24E25DBAE7C-e1506367625652-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/AB054D14-1EF8-431D-87BA-D24E25DBAE7C-e1506367625652.jpg","attachment_id":"770757"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/B49C2321-28B2-4908-92BD-C5AF7007845A-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/B49C2321-28B2-4908-92BD-C5AF7007845A.jpg","attachment_id":"770758"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/97599F07-3202-4E16-87AB-B7259058A9DA-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/97599F07-3202-4E16-87AB-B7259058A9DA.jpg","attachment_id":"770756"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/8243B725-204D-47F5-9977-6631983D0022-e1506367580528-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/8243B725-204D-47F5-9977-6631983D0022-e1506367580528.jpg","attachment_id":"770755"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/012B386A-7878-4C85-8042-DBF16384F133-e1506367608736-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/012B386A-7878-4C85-8042-DBF16384F133-e1506367608736.jpg","attachment_id":"770753"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/9DA0CD02-8278-4B1F-BD49-7C6A33FDCAA4-e1506367596445-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/9DA0CD02-8278-4B1F-BD49-7C6A33FDCAA4-e1506367596445.jpg","attachment_id":"770752"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/0F7C1062-EA41-4018-BC72-797C3A7A7825-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/0F7C1062-EA41-4018-BC72-797C3A7A7825.jpg","attachment_id":"770747"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/37B81C4C-7178-478D-B828-EEE2441F0745-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/37B81C4C-7178-478D-B828-EEE2441F0745.jpg","attachment_id":"770754"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/09CAB95E-D347-4590-B5F8-9BCD1D912E85-e1506367561921-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/09CAB95E-D347-4590-B5F8-9BCD1D912E85-e1506367561921.jpg","attachment_id":"770751"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/1CD2D83F-0C61-4D35-BDA5-8CBD780A63CE-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/09\/1CD2D83F-0C61-4D35-BDA5-8CBD780A63CE.jpg","attachment_id":"770749"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *