Kadare pranë çmimit Nobel në letërsi, Washingtonpost: Kandidat i fortë dhe…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp

Kjo është java e Nobelit. Pas ndarjes së çmimeve Nobel, në Mjekësi, Fizikë, etj., sot vjen dhe çmimi më interesant edhe për ne shqiptarët: ai i Nobelit për Letërsi.

Derisa sot Akademia e Nobelit të bëjë publike emrin e fituesit të këtij viti shpresa jonë është që çmimi të vijë në Shqipëri.

A do të jetë Ismail Kadareja shkrimtari shqiptar që do të na sjellë për herë të parë në histori Nobelin për Letërsi?

E sipas Washingtonpost është një prej kandidaturave më të forta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp
REMOTE_ADDR:[]