FOTOT/ Aktorja e famshme bën skena “hot” me të dashurin

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp

Aktorja Laura Torrisi, është shfaqur seksi në bikini teksa pushonte në det me pilotin Luca Betti.

E përjavshmja Vero tregon pamjet e të dy të dashuruarve në Formentera, që përkëdhelen dhe bëjnë muhabet së bashku.

Gjithmonë në kërkim të horizonteve të reja, aventura unike dhe momente zbavitëse, Laura dhe Luca, shfaqen te poza hot dhe të përfshirë nga pasioni.

Artistja, gjithmonë shumë pranë të dashurit të saj, ngre temperaturat e kësaj vjeshte, duke bërë spektakël në buzë të detit.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp
REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_4_image-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_4_image.jpg","attachment_id":"776827"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_2_image-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_2_image.jpg","attachment_id":"776826"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_0_image-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_0_image.jpg","attachment_id":"776825"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_10_image-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_10_image.jpg","attachment_id":"776818"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_11_image-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_11_image.jpg","attachment_id":"776819"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_12_image-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_12_image.jpg","attachment_id":"776820"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_13_image-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_13_image.jpg","attachment_id":"776821"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_3_image-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_3_image.jpg","attachment_id":"776824"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_7_image-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_7_image.jpg","attachment_id":"776830"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_6_image-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_6_image.jpg","attachment_id":"776829"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_5_image-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_5_image.jpg","attachment_id":"776828"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_15_image-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_15_image.jpg","attachment_id":"776823"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_14_image-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_14_image.jpg","attachment_id":"776822"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_9_image-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_9_image.jpg","attachment_id":"776817"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_8_image-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/C_2_fotogallery_3083100_8_image.jpg","attachment_id":"776816"}]

1 komente në “FOTOT/ Aktorja e famshme bën skena “hot” me të dashurin”

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *