FOTOT/ “Jo vetëm javë mode në Paris, por dhe në Angola”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp

Tributë janë shumë të prapambetura në krahasim me pjesën e civilizuar të njerëzimit, por me sa duket, kjo nuk mund të thuhet për modelimin e flokëve.

Fotografi londinez Tariq Zaidi ka shkrepur një set të mrekullueshëm fotografish, në një tribu në Angola, gjatë një turi afrikan, të quajtur ‘Tributë e humbura’.

Në imazhet e publikuara nga Zaidi, bien në sy modelet interesante të flokëve dhe përdorimi i leshit të dhive për zgjatimin e tyre, apo siç njihet ndryshe, ‘extension’.

Kjo tribu jeton në shtetin afrikan të Angola-s, e izoluar totalisht nga pjesa tjetër e njerëzimit dhe e privuar nga mjetet e telekomunikacionit.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp
REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/451028AD00000578-0-image-a-7_1507225867672-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/451028AD00000578-0-image-a-7_1507225867672.jpg","attachment_id":"776775"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/451029C900000578-0-image-a-9_1507225946661-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/451029C900000578-0-image-a-9_1507225946661.jpg","attachment_id":"776774"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/451028EF00000578-0-image-a-16_1507226084621-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/451028EF00000578-0-image-a-16_1507226084621.jpg","attachment_id":"776773"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/451028A000000578-0-image-a-17_1507226090551-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/451028A000000578-0-image-a-17_1507226090551.jpg","attachment_id":"776772"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4510298300000578-0-image-a-18_1507226335761-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4510298300000578-0-image-a-18_1507226335761.jpg","attachment_id":"776771"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4510298700000578-0-image-a-37_1507228667854-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4510298700000578-0-image-a-37_1507228667854.jpg","attachment_id":"776769"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45102A2000000578-4953190-The_tradition_goes_that_when_a_girl_is_prepubescent_she_wears_a_-a-62_1507229197106-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45102A2000000578-4953190-The_tradition_goes_that_when_a_girl_is_prepubescent_she_wears_a_-a-62_1507229197106.jpg","attachment_id":"776768"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4510298F00000578-4953190-image-a-64_1507229344638-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4510298F00000578-4953190-image-a-64_1507229344638.jpg","attachment_id":"776767"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/451029A300000578-4953190-image-a-77_1507231390879-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/451029A300000578-4953190-image-a-77_1507231390879.jpg","attachment_id":"776766"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45102A0800000578-0-image-a-4_1507225735316-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45102A0800000578-0-image-a-4_1507225735316.jpg","attachment_id":"776776"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45102A0C00000578-0-image-a-28_1507227338241-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45102A0C00000578-0-image-a-28_1507227338241.jpg","attachment_id":"776770"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4510293B00000578-0-image-m-26_1507227270462-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4510293B00000578-0-image-m-26_1507227270462.jpg","attachment_id":"776765"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/451028E300000578-4953190-Women_from_the_Mucuroca_tribe_This_tribe_was_probably_one_of_the-a-7_1507246599097-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/451028E300000578-4953190-Women_from_the_Mucuroca_tribe_This_tribe_was_probably_one_of_the-a-7_1507246599097.jpg","attachment_id":"776764"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4510292600000578-0-image-a-33_1507228267567-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4510292600000578-0-image-a-33_1507228267567.jpg","attachment_id":"776763"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *