FOTOT/  Kourtney Kardashian shfaqet mahitëse me xhinse dhe bluzë të hapur

Me xhinse të ngushta dhe me një bluzë të zezë që i tregonte gjoksin, Kourtney Kardashian dukej shumë seksi.

Nëna e tre fëmijëve, dukej mjaft në formë.

Teksa sa ecte në rrugë Kardashian nuk mundi që t’i shpëtonte syrit të paparacëve.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/453546F400000578-0-image-a-58_1507677105540-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/453546F400000578-0-image-a-58_1507677105540.jpg","attachment_id":"779432"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4535483300000578-0-image-m-61_1507677132720-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4535483300000578-0-image-m-61_1507677132720.jpg","attachment_id":"779431"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4535375600000578-0-image-a-62_1507677147471-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4535375600000578-0-image-a-62_1507677147471.jpg","attachment_id":"779430"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45359ABF00000578-4968304-image-a-96_1507682789916-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45359ABF00000578-4968304-image-a-96_1507682789916.jpg","attachment_id":"779429"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4535A71500000578-4968304-image-a-97_1507682856379-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4535A71500000578-4968304-image-a-97_1507682856379.jpg","attachment_id":"779428"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4535A8A900000578-4968304-image-a-98_1507682874538-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4535A8A900000578-4968304-image-a-98_1507682874538.jpg","attachment_id":"779427"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45358A4800000578-4968304-image-a-83_1507679993910-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45358A4800000578-4968304-image-a-83_1507679993910.jpg","attachment_id":"779426"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4535B73B00000578-4968304-image-m-94_1507682151576-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4535B73B00000578-4968304-image-m-94_1507682151576.jpg","attachment_id":"779425"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4535508000000578-0-image-a-65_1507678405960-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4535508000000578-0-image-a-65_1507678405960.jpg","attachment_id":"779424"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45353BAF00000578-0-image-a-63_1507677170294-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45353BAF00000578-0-image-a-63_1507677170294.jpg","attachment_id":"779423"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4535483700000578-0-image-a-64_1507677178085-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/4535483700000578-0-image-a-64_1507677178085.jpg","attachment_id":"779422"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *