FOTOT/ Festat e çmendura të të rinjve me alkool, drogë dhe seks në publik

Të rinjtë shpesh herë janë të pa përmbajtshëm kur bëhet fjalë për të festuar.

Ata që duken si më “esëll” gjatë festimeve janë fotografët.

Këta të fundit nuk harrojnë të fokusojnë ndonjë detaj pikant.

Më poshtë ne po përcjellim disa pamje të shkrepura gjatë jetës së natës.

Nuk mungon alkoli, droga dhe seksi në publik.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/tumblr_ntnjyakm3W1rg2eiao1_1280-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/tumblr_ntnjyakm3W1rg2eiao1_1280.jpg","attachment_id":"782525"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-5.07.22-PM-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-5.07.22-PM.png","attachment_id":"782524"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-4.58.09-PM-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-4.58.09-PM.png","attachment_id":"782523"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-4.26.54-PM-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-4.26.54-PM.png","attachment_id":"782522"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-4.17.56-PM-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-4.17.56-PM.png","attachment_id":"782521"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/10423789_838740206150879_7956287005889056270_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/10423789_838740206150879_7956287005889056270_n.jpg","attachment_id":"782502"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-4.15.52-PM-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-4.15.52-PM.png","attachment_id":"782520"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-4.07.45-PM-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-4.07.45-PM.png","attachment_id":"782519"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-4.03.02-PM-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-4.03.02-PM.png","attachment_id":"782518"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-3.49.06-PM-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-3.49.06-PM.png","attachment_id":"782516"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-3.50.25-PM-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-3.50.25-PM.png","attachment_id":"782517"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-3.47.08-PM-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-3.47.08-PM.png","attachment_id":"782515"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-3.41.09-PM-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-3.41.09-PM.png","attachment_id":"782514"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-3.39.03-PM-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-3.39.03-PM.png","attachment_id":"782513"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-3.37.09-PM-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-3.37.09-PM.png","attachment_id":"782512"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-3.24.38-PM-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/Screen-Shot-2017-04-05-at-3.24.38-PM.png","attachment_id":"782511"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/painfully_awkward_nightclub_photos_640_21-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/painfully_awkward_nightclub_photos_640_21.jpg","attachment_id":"782510"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/painfully_awkward_nightclub_photos_640_02-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/painfully_awkward_nightclub_photos_640_02.jpg","attachment_id":"782509"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/f06133ced041b384e114364439fcda5b-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/f06133ced041b384e114364439fcda5b.jpg","attachment_id":"782508"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/embarrassing_nightclub_photos_45-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/embarrassing_nightclub_photos_45.jpg","attachment_id":"782507"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/embarrassing_nightclub_photos_02-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/embarrassing_nightclub_photos_02.jpg","attachment_id":"782506"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/BoMCSYyIEAAVzUB-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/BoMCSYyIEAAVzUB.jpg","attachment_id":"782505"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/BMFql5DCIAIUy7f-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/BMFql5DCIAIUy7f.jpg","attachment_id":"782504"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/84515435-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/84515435.jpg","attachment_id":"782503"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/10366233_799091183449115_4289960815740224090_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/10366233_799091183449115_4289960815740224090_n.jpg","attachment_id":"782501"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/1924328_826854860672747_830847010998448001_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/1924328_826854860672747_830847010998448001_n.jpg","attachment_id":"782500"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/91029-large-454662-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/91029-large-454662.jpg","attachment_id":"782499"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/2yum_s-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/2yum_s.jpg","attachment_id":"782498"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/10423789_838740206150879_7956287005889056270_n-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/10423789_838740206150879_7956287005889056270_n.jpg","attachment_id":"782502"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/tumblr_ntnjyakm3W1rg2eiao1_1280-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/tumblr_ntnjyakm3W1rg2eiao1_1280.jpg","attachment_id":"782525"}]

7 komente në “FOTOT/ Festat e çmendura të të rinjve me alkool, drogë dhe seks në publik”

 1. maloki says:

  e kan gabim.
  kto jan t gjitha virgjnesha dhe kemi t bejm me fotoshope.
  e kan inat demikracin kta komunistat dhe perpiqen qe ta degjenerojn me genjeshtra dhe me video e me foto te montuara.
  te rinjt demokrate jane te gjithj te virgjen dhe cvirgjnohen vec kur martohen madje gjith jeten kemi nje burr nje gru dhe kalamoj. kjo esht demokracija morale.
  nji gru shko vec me burrin e saj I cili shko vec me grun e tij. dhe bejn kalamaj,..
  kjo esht real demokracija e jo si kto genjeshtra komuniste me foto te montuara..
  a zuzar komunista zuzar komunista qe ngelet duke genjy popullin
  por populli s genjehet se e din vet se kush esht.
  populli edhe me dor I bie dhe nuk tradhton bashkshortin.

  1. Edkari says:

   Jane disa pamje nga Netet e Bardha qe organizonte
   Edi Rama ne Peze me rastin e festes se Konferences se Pezes
   ,festime qe beheshin me 16 shtator ku rinia socialiste
   thyente cdo rregull duke pire hashash e alkol por dhe
   degjenerim gjate gjithe nates apo me sakt gjate gjithe
   Neteve te Bardha.
   Te degjeneruar deri ne palce jane paraqitur Arjola Xoxa,Elisa Spiropali,
   Endri Fuga e nje maqedonas Arbion Cvetan Mazniku.

 2. noc kurt bib vuksan lemerija says:

  demokratja bani be
  se s osht q! qyshkur ka le,
  sec u hodh nje democrat
  nuk ka shku kurrher ne shtrat,
  esht steril demokracija
  dhe me engjell sesa fmija,
  nuk pallojne demokratat
  vec qerojn ato qafpatat,
  s pallohen demokrateshat
  koks se peshkut I hjekin teshat.

  1. Alma says:

   Po pleqte cfare duan ne ato festa te shfrenuara.Te cmendur nga alcooli dhe nga substanca te tjera.Foto te shpifura!!!!!!Per fat nuk jane ashtu gjithe te rinjte.

 3. Pema says:

  A ju mediat jeni te gjitha te degjeneruara komplet. Qelbesira deri ne palce jeni te gjithe, gazetare dhe politikane bashk. Ankoheni per luften kundra krimit kur ju jeni i njejti llum.

 4. kiu says:

  dhe kta studenta do behen gjykatsa hetuesa polica politikane dhe do “leftojne kunder krimit” per nje Europe te mire dhe t elire dhe te “q!re”
  £ more e…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *