FOTOT/ Megan Fox shfaqet tepër hot me të brendshme

Megan Fox është konsideruar si një nga femrat më seksi në botë.

Nëna e tre fëmijëve ka arritur gjithcka në jetë dhe përveç modelimit ajo është edhe drejtoresha e një kompanie të brendshmesh për të cilën dhe ka pozuar.

Bukuroshja ka treguar format perfekte dhe ështe shfaqur shumë provokuese me të brendshmet e firmës së saj.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A8780F00000578-5015491-image-a-75_1508920614770-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A8780F00000578-5015491-image-a-75_1508920614770.jpg","attachment_id":"787115"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A877E300000578-5015491-image-a-81_1508920769456-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A877E300000578-5015491-image-a-81_1508920769456.jpg","attachment_id":"787107"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A877E700000578-5015491-Struggle_She_explained_to_Extra_last_month_I_worked_out_really_h-a-1_1508924222079-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A877E700000578-5015491-Struggle_She_explained_to_Extra_last_month_I_worked_out_really_h-a-1_1508924222079.jpg","attachment_id":"787106"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A877EB00000578-5015491-image-a-79_1508920744818-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A877EB00000578-5015491-image-a-79_1508920744818.jpg","attachment_id":"787109"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A8780300000578-5015491-image-a-80_1508920765781-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A8780300000578-5015491-image-a-80_1508920765781.jpg","attachment_id":"787108"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A877F700000578-5015491-image-a-78_1508920690117-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A877F700000578-5015491-image-a-78_1508920690117.jpg","attachment_id":"787110"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A877FF00000578-5015491-image-a-77_1508920684297-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A877FF00000578-5015491-image-a-77_1508920684297.jpg","attachment_id":"787111"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A877FB00000578-5015491-Leggy_lady_The_brunette_later_swapped_the_raunchy_two_piece_for_-a-2_1508924222182-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A877FB00000578-5015491-Leggy_lady_The_brunette_later_swapped_the_raunchy_two_piece_for_-a-2_1508924222182.jpg","attachment_id":"787112"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A877F300000578-5015491-image-a-74_1508920609585-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A877F300000578-5015491-image-a-74_1508920609585.jpg","attachment_id":"787113"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A877EF00000578-5015491-image-a-73_1508920605937-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A877EF00000578-5015491-image-a-73_1508920605937.jpg","attachment_id":"787114"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A8780F00000578-5015491-image-a-75_1508920614770-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A8780F00000578-5015491-image-a-75_1508920614770.jpg","attachment_id":"787115"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A877DF00000578-0-image-a-60_1508919244115-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45A877DF00000578-0-image-a-60_1508919244115.jpg","attachment_id":"787116"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *