FOTOT që do t’ju shkrijnë së qeshuri, Halloween edhe për qentë

Vetëm një ditë na ndan nga festa e Halloween, dhe teksa disa rendin të gjejnë kostumin në minutën e fundit, ka nga ata që kanë çdo gjë gati, madje kanë menduar dhe për kostumin e qenushit të tyre.

Adhuruesit e kafshëve dhe miqtë e tyre kanë marrë pjesë në sfilatën e organizuar për qentë në Halloween, në Hampstead Park të Londrës.

Të gjithë qent ishin të veshur me kostume të çuditshme për festën, dhe të ardhurat e këtij eventi do të shkojnë për qentë që kërkojnë një shtëpi.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBD2900000578-5029043-image-m-6_1509289767611-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBD2900000578-5029043-image-m-6_1509289767611.jpg","attachment_id":"789777"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBD3500000578-5029043-image-m-3_1509289633082-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBD3500000578-5029043-image-m-3_1509289633082.jpg","attachment_id":"789778"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBE4300000578-5029043-image-a-9_1509289847083-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBE4300000578-5029043-image-a-9_1509289847083.jpg","attachment_id":"789776"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBD9C00000578-5029043-image-m-12_1509290082288-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBD9C00000578-5029043-image-m-12_1509290082288.jpg","attachment_id":"789775"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBE9C00000578-5029043-image-m-18_1509290318236-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBE9C00000578-5029043-image-m-18_1509290318236.jpg","attachment_id":"789774"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBEF400000578-5029043-image-a-14_1509293929896-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBEF400000578-5029043-image-a-14_1509293929896.jpg","attachment_id":"789773"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBE7200000578-5029043-Time_for_a_fiesta_Posing_in_a_sombrero_and_poncho_this_little_do-m-55_1509294735832-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBE7200000578-5029043-Time_for_a_fiesta_Posing_in_a_sombrero_and_poncho_this_little_do-m-55_1509294735832.jpg","attachment_id":"789765"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBE5C00000578-5029043-image-a-47_1509294633662-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBE5C00000578-5029043-image-a-47_1509294633662.jpg","attachment_id":"789766"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBD7800000578-5029043-image-m-38_1509294451477-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBD7800000578-5029043-image-m-38_1509294451477.jpg","attachment_id":"789767"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBD5000000578-5029043-image-m-35_1509294386714-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBD5000000578-5029043-image-m-35_1509294386714.jpg","attachment_id":"789768"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBD4400000578-5029043-image-m-32_1509294324145-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBD4400000578-5029043-image-m-32_1509294324145.jpg","attachment_id":"789769"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBE9000000578-5029043-image-a-23_1509294101664-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBE9000000578-5029043-image-a-23_1509294101664.jpg","attachment_id":"789770"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBEAC00000578-5029043-image-m-20_1509294033066-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBEAC00000578-5029043-image-m-20_1509294033066.jpg","attachment_id":"789771"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBEFE00000578-5029043-image-a-17_1509293967378-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/10\/45CDBEFE00000578-5029043-image-a-17_1509293967378.jpg","attachment_id":"789772"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *