FOTOT/ Futbollistët para dhe pas ndërhyrjeve estetike

Këtu është një formacion i veçantë i lojtarëve që kanë bërë kirurgji estetike, duke drejtuar dhëmbët, rregulluar hundën dhe veshët, kanë mbjellë flokët, ose kanë bërë ndërhyrje për të zhdukur rrudhat.

Mes tyre janë ndër lojtarët më të mirë të botës si Cristiano Ronaldo, Ronaldinho, Maradona.

Hidhini një sy fotove më poshtë dhe shikoni ndryshimet.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_5479509706_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_5479509706_.png","attachment_id":"793964"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_6700147713_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_6700147713_.png","attachment_id":"793963"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_5366620855_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_5366620855_.png","attachment_id":"793961"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_8282090996_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_8282090996_.png","attachment_id":"793960"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_2342607598_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_2342607598_.png","attachment_id":"793962"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_5779702775_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_5779702775_.png","attachment_id":"793959"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_8335744808_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_8335744808_.png","attachment_id":"793958"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_7882077077_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_7882077077_.png","attachment_id":"793957"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_8763137232_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_8763137232_.png","attachment_id":"793956"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_4101490961_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_4101490961_.png","attachment_id":"793955"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_2268776736_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_2268776736_.png","attachment_id":"793965"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *