FOTOT/ Futbollistët para dhe pas ndërhyrjeve estetike

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp

Këtu është një formacion i veçantë i lojtarëve që kanë bërë kirurgji estetike, duke drejtuar dhëmbët, rregulluar hundën dhe veshët, kanë mbjellë flokët, ose kanë bërë ndërhyrje për të zhdukur rrudhat.

Mes tyre janë ndër lojtarët më të mirë të botës si Cristiano Ronaldo, Ronaldinho, Maradona.

Hidhini një sy fotove më poshtë dhe shikoni ndryshimet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Whatsapp
REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_5479509706_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_5479509706_.png","attachment_id":"793964"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_6700147713_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_6700147713_.png","attachment_id":"793963"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_5366620855_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_5366620855_.png","attachment_id":"793961"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_8282090996_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_8282090996_.png","attachment_id":"793960"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_2342607598_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_2342607598_.png","attachment_id":"793962"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_5779702775_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_5779702775_.png","attachment_id":"793959"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_8335744808_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_8335744808_.png","attachment_id":"793958"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_7882077077_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_7882077077_.png","attachment_id":"793957"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_8763137232_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_8763137232_.png","attachment_id":"793956"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_4101490961_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_4101490961_.png","attachment_id":"793955"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_2268776736_-150x150.png","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/339211_TS_07-11-17_2268776736_.png","attachment_id":"793965"}]
        
        Loading...
        

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *