FOTOT/ Njihuni me fituesen e “Miss Bumbum 2017”

“Miss Bumbum 2017” konkursi që vlerëson vajzën me të pasmet më të bukura dhe rrumbullake, e ka fituar një 28 vjeçarja Rosie Oliveir.

Kompeticioni ka mbërritur në edicionin e shtatë të tij dhe këtë vit ka qenë modelja dhe gazetarja 28 vjeçare fituesja e këtë tij çmimi.

Rosie Oliveir është nga  Amazonas, Brazil.

Një rregull strikt i këtij konkursi oër këtë vit ishte që konkurentet duhet të jenë natyrale njëqind për qind, pa bërë ndërhyrje kirurgjikale.

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/4618230D00000578-0-image-m-3_1510042325501-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/4618230D00000578-0-image-m-3_1510042325501.jpg","attachment_id":"794669"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/461821CA00000578-0-image-a-2_1510042324210-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/461821CA00000578-0-image-a-2_1510042324210.jpg","attachment_id":"794668"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46181E3200000578-0-image-m-6_1510042373308-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46181E3200000578-0-image-m-6_1510042373308.jpg","attachment_id":"794667"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/4618250200000578-0-image-a-7_1510042517755-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/4618250200000578-0-image-a-7_1510042517755.jpg","attachment_id":"794666"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/461824EE00000578-5057319-image-a-27_1510044131569-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/461824EE00000578-5057319-image-a-27_1510044131569.jpg","attachment_id":"794664"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46181F3E00000578-5057319-image-m-26_1510044121912-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46181F3E00000578-5057319-image-m-26_1510044121912.jpg","attachment_id":"794665"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46181F2E00000578-5057319-image-a-11_1510044043634-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46181F2E00000578-5057319-image-a-11_1510044043634.jpg","attachment_id":"794663"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/461823BA00000578-5057319-image-a-36_1510044646320-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/461823BA00000578-5057319-image-a-36_1510044646320.jpg","attachment_id":"794662"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/461823C600000578-5057319-image-m-35_1510044642008-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/461823C600000578-5057319-image-m-35_1510044642008.jpg","attachment_id":"794661"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46181F2200000578-5057319-image-a-25_1510044116962-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46181F2200000578-5057319-image-a-25_1510044116962.jpg","attachment_id":"794660"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/4618251300000578-5057319-image-m-34_1510044626986-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/4618251300000578-5057319-image-m-34_1510044626986.jpg","attachment_id":"794659"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46181EAE00000578-5057319-image-a-29_1510044610020-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46181EAE00000578-5057319-image-a-29_1510044610020.jpg","attachment_id":"794658"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/461823F700000578-5057319-image-a-37_1510044813343-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/461823F700000578-5057319-image-a-37_1510044813343.jpg","attachment_id":"794657"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/461823E100000578-5057319-image-a-32_1510044621341-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/461823E100000578-5057319-image-a-32_1510044621341.jpg","attachment_id":"794656"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/461823B600000578-5057319-image-a-31_1510044616677-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/461823B600000578-5057319-image-a-31_1510044616677.jpg","attachment_id":"794655"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/461820F600000578-5057319-image-a-33_1510044623778-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/461820F600000578-5057319-image-a-33_1510044623778.jpg","attachment_id":"794654"}]

1 komente në “FOTOT/ Njihuni me fituesen e “Miss Bumbum 2017””

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *