FOTOT/ Dështime qesharake

Nëse një punë ia vlen për ta bërë, duhet bërë, por jo të gjithë ia kanë “zanat” për ta bërë siç duhet.

Dhe kur flasim për punët e bëra “jo siç duhet”, gjithmonë na shkon mendja për pamje të cilat tregojnë dështime të ndryshme të njerëzve.

Dhe në galerinë tonë virtuale do të shikoni disa nga këto dështime qesharake. (TemA)

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a1-41511792420-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a1-41511792420.jpg","attachment_id":"804582"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a5-21511792429-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a5-21511792429.jpg","attachment_id":"804578"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a2-51511792423-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a2-51511792423.jpg","attachment_id":"804581"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a3-31511792425-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a3-31511792425.jpg","attachment_id":"804580"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a4-21511792427-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a4-21511792427.jpg","attachment_id":"804579"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a6-11511792431-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a6-11511792431.jpg","attachment_id":"804577"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a7-11511792433-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a7-11511792433.jpg","attachment_id":"804576"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a8-11511792435-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a8-11511792435.jpg","attachment_id":"804575"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a9-11511792437-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a9-11511792437.jpg","attachment_id":"804574"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a11-11511792440-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a11-11511792440.jpg","attachment_id":"804572"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a10-11511792439-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/a10-11511792439.jpg","attachment_id":"804573"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *