FOTOT/ Të gjithë sytë tek Bella Hadid

Në 28 nëntor Amerika dhe e gjithë bota mbarë kanë mundur të ndjekin në televizion projeksionin e sfilatës së Victoria’s Secret.

Të gjitha modelet që ishin protagoniste kanë marrë pjesë në premierën e eventit në New York, duke parakaluar në pasarelë me të brendshme.

Mbretëresha e spektaklit ishte pa dyshim Bella Hadid.

Me fytyrë engjëlli dhe me make-up të lehtë, Bella është shfaqur me një fustan të kuq prej lëkurë, një veshje e Atsuko Kudo, i cili i nxirrte në pah dekoltenë dhe këmbët.

Të gjithë aparatët fotografikë janë drejtuar nga bukuroshja Hadid, e cila dukej e mrekullueshme. (TemA)

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46D4B97500000578-0-image-a-2_1512040728497-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46D4B97500000578-0-image-a-2_1512040728497.jpg","attachment_id":"806043"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46C9EC8700000578-0-image-a-1_1511945467412-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46C9EC8700000578-0-image-a-1_1511945467412.jpg","attachment_id":"806042"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46CA3E9000000578-0-image-m-7_1511945515095-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46CA3E9000000578-0-image-m-7_1511945515095.jpg","attachment_id":"806041"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46C9E6DB00000578-0-image-a-8_1511945522964-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46C9E6DB00000578-0-image-a-8_1511945522964.jpg","attachment_id":"806040"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46CAE1EE00000578-0-image-a-6_1511945510785-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46CAE1EE00000578-0-image-a-6_1511945510785.jpg","attachment_id":"806039"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46C9F03F00000578-0-image-m-32_1511945983721-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46C9F03F00000578-0-image-m-32_1511945983721.jpg","attachment_id":"806038"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46C9EACB00000578-5127979-Striking_Bella_made_sure_to_showcase_her_modelling_credentials_a-a-6_1511950525558-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46C9EACB00000578-5127979-Striking_Bella_made_sure_to_showcase_her_modelling_credentials_a-a-6_1511950525558.jpg","attachment_id":"806037"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46CACC9F00000578-0-image-a-12_1511945716002-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46CACC9F00000578-0-image-a-12_1511945716002.jpg","attachment_id":"806036"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46CA72B100000578-0-image-m-36_1511946066702-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46CA72B100000578-0-image-m-36_1511946066702.jpg","attachment_id":"806034"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46C9EBD700000578-0-image-m-34_1511946058456-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46C9EBD700000578-0-image-m-34_1511946058456.jpg","attachment_id":"806035"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46CBD51D00000578-5127979-Much_loved_show_Bella_had_stormed_the_runway_in_Shanghai_for_the-a-9_1511950525746-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46CBD51D00000578-5127979-Much_loved_show_Bella_had_stormed_the_runway_in_Shanghai_for_the-a-9_1511950525746.jpg","attachment_id":"806033"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46CA3F3800000578-5127979-image-a-107_1511948367268-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46CA3F3800000578-5127979-image-a-107_1511948367268.jpg","attachment_id":"806031"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46CCE42600000578-5127979-image-m-2_1511952109381-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/11\/46CCE42600000578-5127979-image-m-2_1511952109381.jpg","attachment_id":"806032"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *