FOTOT/ Kim Kardashian tregon anën e saj të fortë… të pasmet

Ajo merr vëmëndjen e mediave rozë kudo ku ajo shkon dhe çfarë do që ajo bën

Dhe Kim Kardashian bëri që të gjithë të kthenin kokën teksa ajo mori ojesë në festën për bamirësi të Children’s Hospital të Los Angeles.

Me një model flokësh të kohës dhe një fustan super të ngushtë me të çara në disa vende, ylli i reality shoë ka nxjerrë në pah anën e saj ‘’të fortë’’ të pasmet. (TemA)

REMOTE_ADDR:[{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/46FF7C0000000578-5146473-image-a-74_1512459092655-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/46FF7C0000000578-5146473-image-a-74_1512459092655.jpg","attachment_id":"809193"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/46FF7C5400000578-5146473-Good_looking_lady_The_sleeveless_frock_covered_up_her_cleavage_b-a-1_1512463869105-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/46FF7C5400000578-5146473-Good_looking_lady_The_sleeveless_frock_covered_up_her_cleavage_b-a-1_1512463869105.jpg","attachment_id":"809194"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/46FF7C6000000578-5146473-image-a-75_1512459095191-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/46FF7C6000000578-5146473-image-a-75_1512459095191.jpg","attachment_id":"809195"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/46FF7C1C00000578-5146473-Neutral_The_mother_of_two_s_defined_abs_were_on_display_in_the_n-a-17_1512464253361-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/46FF7C1C00000578-5146473-Neutral_The_mother_of_two_s_defined_abs_were_on_display_in_the_n-a-17_1512464253361.jpg","attachment_id":"809196"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/46FF788A00000578-5146473-Neutral_The_mother_of_two_s_defined_abs_were_on_display_in_the_n-a-18_1512464253558-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/46FF788A00000578-5146473-Neutral_The_mother_of_two_s_defined_abs_were_on_display_in_the_n-a-18_1512464253558.jpg","attachment_id":"809197"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/46FF7C2C00000578-5146473-image-a-72_1512459072643-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/46FF7C2C00000578-5146473-image-a-72_1512459072643.jpg","attachment_id":"809198"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/46FF78AC00000578-0-image-a-42_1512457661667-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/46FF78AC00000578-0-image-a-42_1512457661667.jpg","attachment_id":"809199"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/46FF7CCC00000578-0-image-a-43_1512457817659-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/46FF7CCC00000578-0-image-a-43_1512457817659.jpg","attachment_id":"809200"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/4703ED0900000578-5146473-image-a-86_1512494316884-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/4703ED0900000578-5146473-image-a-86_1512494316884.jpg","attachment_id":"809201"},{"thumb":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/4703EBB800000578-5146473-image-a-85_1512494289025-150x150.jpg","full":"http:\/\/www.gazetatema.net\/wp-content\/uploads\/2017\/12\/4703EBB800000578-5146473-image-a-85_1512494289025.jpg","attachment_id":"809202"}]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *